0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VANIĆ: Nadam se da poraz od Jagodine neće uticati na ekipu

Objavljeno: 26.11.15 u 11:59

Trener fudbalera Metalca Nenad Vanić izjavio je da protiv Radničkog iz Niša očekuje znatno bolji prustup igrača nego u prethodnom meču protiv Jagodine kada su ubedljivo poraženi sa 4:1.

– Nadam se da to neće uticati na utakmicu koja nam predstoji. Svi igrači su spremni, nema suspendovanih, niti problema sa povredama, tako da svi konkurišu za meč protiv Nišlija – rekao je Vanić Tanjugu.

Trener ekipe iz Gornjeg Milanovca ponovio je da je poraz od Jagodine bio šokantan i izrazio nadu da će njegovi izrabranici imati dovoljno snage, umeća i koncentracije kako bi se zadovoljni vratili sa teškog gostovanja u Nišu.

– Na tome smo radili cele sedmice, budući da naš protivnik igra na rezultat, što praktično znači da ne greši u defanzivi i iz kontre stvara prilike. Radnički igra veoma odgovorno i čvrsto, o čemu svedoči i činjenica da su primili najmanje golova u ligi – rekao je Vanić.

Utakmica 19. kola Superlige između Radničkog i Metalca igra se u petak od 18.00 sati na Čairu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter