0
Domaći fudbal

DRULOVIĆEVO IZNENAĐENJE: Bez klasičnog napadača, brzinom protiv AZ Alkmara (SASTAVI)

Objavljeno: 26.11.15 u 18:05

Za neke iznenađenje, za neke ne, Ljubinko Drulović odlučio se za startnu postavu bez klasičnog napadača i sa samo jednim klasičnim štoperom.

Kao što je i najavio, Ljubinko Drulović je nakon brojnih problema u odbrani, usled odsustva Gregora Balažica, Miloša Ostojića i Fabrisija Dornelasa, na mesto štopera ponovo stavio Bugarina Ivana Bandalovskog, inače po vokaciji desnog beka.

Uz njega će u poslednjoj liniji odbrane ispred golmana Filipa Kljajića igrati Subić, Ćirković i Vulićević, a ispred njih kao ‘pomagači’ iz veznog reda Marko Jevtović i na veliko zadovoljstvo navijača Partizana, oporavljeni, Darko Brašanac.

Za ogranizaciju igre biće zaduženi Stefan Babović i Nikola Ninković, koji će više biti po strani, nasuprot Andriji Živkoviću. Svi oni će pokušati da loptama u prostor ‘hrane’ Abubakara Oumarua u špicu, koji će brzinom pokušati da što je češće moguće puta pobegne odbrani Holanđana.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

AZ Alkmar – Partizan, 5. kolo grupe L Lige Evrope
AFAS stadion u Alkmaru
Kapacitet: 17.000
Sudije: Harald Lekner, Andreas Staudinger, Andreas Heidenrajh.

AZ ALKMAR: Kutinjo, Johanson, Guvelev, Brežančić, Lukasen, Ortiz, van Overem, Henriksen, Dabni Souza, Jahanbakš, Jansen.

PARTIZAN: Kljajić, Vulićević, Bandalovski, Ćirković, Subić, Brašanac, Jevtović, Babović, Ninković, A. Živković, Oumaru.

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter