0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VEROVALI ILI NE: Partizan će u dalekom Alkmaru bodriti više navijača nego u Humskoj!

Objavljeno: 25.11.15 u 23:15

U Alkmaru će na stadionu biti i veliki Partizanovac i crno-belo dete, koje bez obzira na sve ne zaboravlja svoj voljeni klub.

Paradoksalno, Partizan će veću podršku imati u udaljenoj Holandiji, nego na sopstvenom stadionu!

Dobra vest je da će Partizan u Holandiji, u jednom od ključnih duela ove jeseni, imati veliki vetar u jedrima. To bi, nije fraza, zaista moglo da bude odlučujuće u sutrašnjem meču petog kola Lige Evrope.

Sa druge strane, nikome nije jasan paradoks po kome će Partizan u 1843 kilometara udaljenom Alkmaru imati veću podršku nego na sopstvenom stadionu pre samo tri dana protiv Novog Pazara, kada ih je bilo svega nekoliko stotina.

Za sutrašnji duel je najavljeno čak 2000 navijača Partizana na AFAS stadionu, što je potvrdio Dejan Čurović, nekadašnji napadač crno-belih.

– Pričao sam sa direktorom AZ-a i on mi je rekao da će sektor namenjem gostujućim navijačima biti krcat, da su za njega sva mesta rasprodata. A tu može da stane oko 1.500 gledalaca. Osim toga, veliko interesovanje vlada među našim ljudima koji žive i rade u Holandiji i koji će, zajedno sa onima koji su doputovali iz Srbije, biti raspoređeni na ostalim delovima stadiona. Ukupno oko 2.000 navijača Partizana očekuje se na sutrašnjem meču – izjavio je Čurović koji će sutra navijati, naravno, za izabranike Ljubinka Drulovića.

Na tribinama će, među mnogim Grobarima biti i Danilo Pantić.

– Danilo Pantić, koji je letos stigao u Vitese, takođe, će biti na tribinama, to mi je malopre potvrdio Rajko Brežančić, sadašnji levi bek AZ Alkmara – istakao je Čurović.

Od holandskih navijača se ne treba očekivati previše bučna atmosfera.

– Ovde je stadion uvek ispunjen do poslednjeg mesta, međutim, navijači nisu toliko bučni. Tek ako pobede atmosfera se malo podigne – poručio je Čurović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter