2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROŠAO KAO MARKO NIKOLIĆ: Lalatović suspendovan!

Objavljeno: 25.11.15 u 18:35

Novi trener Vojvodine Nenad Lalatović prošao je baš loše… Disciplinska komisija FSS izrekla mu je oštru kaznu zbog incidenta posle meča sa Radničkim, u Nišu.

Lalatović je suspendovan na tri meseca, a sve to zbog burne svađe posle spomenutog meča. Do svađe je došlo posle utakmice, a neposredno pred konferenciju za novinare, kada je Lalatović psovao jednog od funkcionera Radničkog. Inače, i sam dobiouvrede još tokom utakmice na Čairu.

Otežavajuća okolnost je ta što je prethodno bio uslovno kažnjen dok je vodio Crvenu zvezdu, i to zbog sličnog verbalnog incidenta sa navijačima u Kruševcu, prošle sezone.

Podsećamo, godinu dana ranije tromesečnom suspenzijom kažnjen je i tadašnji trener Partizana Marko Nikolić zbog incidenta na gostovanju u Novom Pazaru. kažnjen je i novčano sa 300.000.

Disciplinska komisija je na nanajnovijoj sednici kaznila i čačanski Borac, jer je manja grupa navijača ovog kluba vređala na rasnoj osnovi napadača Voždovca Obioru Oditu…

0
0

2 Komentara

  1. Konacno ovom nevaspitanom coveku da neko malo stane zavrat. Koliko je dobar trener , toliko je i vise los covek, covek koji treba da bude pedagog, vaspitac, i ucuitelj. Opet kazna uporedjujuci je sa kaznom Marka Nikolica i nije velika, jer ne treba zaboraviti da je Marko Nikolic kaznjen i novcano i to povecom sumom novca, da je covek pogodjen petardom i zivotno ugrozen , dakle kazna i nije adekvatna trebala je biti strozija.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter