9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OMALOVAŽAVANJE PARTIZANA? Nesvakidašnji doček crno-belih u Alkmaru

Objavljeno: 25.11.15 u 20:26

Fudbaleri Partizana sutra od 19 sati igraju meč petog kola Lige Evrope protiv AZ-a u Alkmaru, a dan ranije tradicionalno održana je konferencija za medije, kao i zvanični trening.

Međutim, taj trening fudbaleri šampiona Srbije odradili su na pomoćnom terenu, umesto na glavnom, na kom će se sutra i odigrati ovaj okršaj.

Holanđani su zamolili srpski tim da se teren što više sačuva za utakmicu, s obzirom da je tokom celog dana u utorak, ali i u sredu padala jaka kiša u Alkmaru. Partizan je, izašao u susret domaćinu, te je trenirao na pomoćnom, van svih običaja.

Novo iznenađenje, ako se to tako može opisati, viđeno je u sali za konferencije, gde su se predstavnicima medija obratili trener crno-belih Ljubinko Drulović i desni bek Miroslav Vulićević.

Pored mnogobrojnih srpskih pripadnika ‘sedme sile’, među je bio samo jedan holandski novinar. Potcenjivanje? Omalovažavanje? Pokazaće teren sutra od 19 časova. Tog mišljenja je i trener Partizana.

– Bilo bi dobro da nas potcene, jer bismo to mogli da iskoristimo na pravi način – rekao je Ljubinko Drulović, a zatim se osvrnuo na ono što ih zaista očekuje na travi AFAS stadiona.

– Biće svakako težak meč jer su oni u usponu forme. Eto, imamo tu nesreću da se ekipe podižu baš pred utakmice sa nama. Ali, momci su odlično radili i zavisimo samo od nas. Vratili su nam se neki igrači, pre svih Darko Brašanac i Andrija Živković. Od njih očekujem mnogo, kao i od svih. Brašanac nema snage za svih 90 minuta, ali on uvek da veliki doprinos. U svakom slučaju, moramo da budemo tim – istakao je Drulović, a prenosi ‘Mondo’.

Njegov pulen Miroslav Vulićević očekuje dobru utakmicu i pozitivan rezultat po srpskog prvaka.

– Znamo zašto smo došli ovde. Svesni smo da nas očekuje drugačiji meč nego u Beogradu, mi i oni volimo da se nadigravamo. Maksimalno smo skoncetrisani, znamo koji nam je cilj i trudićemo se da ostvarimo dobar rezultat – poručio je Vulićević.

0
0

9 Komentara

  1. Koje crno poštovanje kad je vrlo malo ljudi za njih čulo.Doduše,ovaj AZ nema pojma,i nema pravo nikog da potceni ali i kao takav će im dati nekih 3 komada jer partizanova odbrana je dno dna.

    0
    0
    Odgovori
  2. Potcenjivanje se obicno obije o glavu, neka se obije Az Alkmaru o glavu, njima samo ime favorita,nama bodovi,sva tri za nas i to je to,neka bude Az-Partizan 1:2, njima gol za utehu samo,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter