0
Fudbal

VELJKO PAUNOVIĆ KONAČNO PRONAŠAO KLUB: Najzad sam dobio pravu ponudu!

Objavljeno: 24.11.15 u 17:38

Srpski trener Veljko Paunović novi je šef stručnog štaba kluba Čikago Fajr, saopšteno je na zvaničnom sajtu američkog kluba.

Na zvaničnom sajtu kluba navodi se da je Veljko Paunović osvojio SP u Novom Zelandu sa omladinskom reprezentacijom Srbije i da raduju se saradnjom sa našim trenerom.

– Uprkos velikoj konkurenciji sa drugim fudbalskim klubovima, uspeli smo da dovedemo pravog trenera. Veoma smo srećni što smo doveli Veljka Paunovića za glavnog trenera, čoveka koji nam je bio prvi izbor. Sproveli smo detaljnu pretragu i, naravno, Paunović je konstantno bio na vrhu po svim željenim osobinama. On je šampion, učitelj ove igre i čovek sa sjajnim principima i integritetom – rekao je generalni menadžer Čikago Fajra Nelson Rodrigez.

Veljko Paunović je takođe izrazio zadovoljstvo novim poslom.

– Želim da se zahvalim čelnicima kluba koji su izabrali mene od svih ostalih kandidata. Radujem se novom poslu, uzbuđen sam i jedva čekam da počnem da radim sa ekipom, da upoznam ljude i navijače za koje znam da su privrženi klubu. Ovakvu priliku sam čekao – da radim na pravom mestu, u pravo vreme, sa pravim ljudima. 

Detalji ugovora još uvek nisu poznati, a zanimljivo je da je Čikago Fajr zauzeo poslednje mesto u MLS ligi Istočne konferencije, tako da Paunoviću predstoji ozbiljan posao u američkom klubu u narednoj sezoni.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter