2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA BOLJA OD ZVIJEZDE: Sjajni tandem Jović-Vijeira i Mbođ ‘penal-ekspres’ (FOTO)

Objavljeno: 23.11.15 u 15:57

Dan posle utakmice protiv Radničkog iz Niša, rezervisti Crvene zvezde odigrali su prijateljski meč protiv Zvijezde 09 iz Bijeljine.

Na pomoćnom terenu stadiona ‘Rajko Mitić’ Crvena zvezda je slavila protiv prijatelja iz Republike Srpske rezultatom 2:1, iako je meč počeo loše po domaćina.

Mamadu Mbođ izgleda da je uživao previše u slavlju posle pobede u Nišu, pa je već u uvodnim minutama meča napravio prekršaj za jedanaesterac iz kog su gosti poveli.

Međutim, uspeli su, rezervisti i igrači koji nikako da se ustale u prvoj postavi kod Miodraga Božovića da preokrenu rezultat.

Prvo je Luka Jović u 29. minutu doneo izjednačenje crveno-belima u 29. minutu, da bi u 68. uz dosta sreće i autogolom Boljanovića posle šuta Uga Vijeire Crvena zvezda došla do pobede.

ZVEZDA: Supić – Cvetković, Mbođ, Rendulić, Anđelković – Ahčin (57. Adžić) – Vered (57. N. Jovanović), Plavšić, Gavrić – Vijeira (69. Ristić), Jović.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter