0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BRAŠANAC ZA HOTSPORT: Povreda je iza mene, u Holandiju idemo po bodove

Objavljeno: 23.11.15 u 11:11

Fudbaleri Partizana spremaju za odlazak u Holandiju u kojoj će odmeriti snage sa AZ Alkarom u okviru 5. kola Grupe L.

Crno-beli će meč dočekati u pozitivnom raspoloženju pošto su nakon serije kikseva i pauze zbog reprezentativnih obaveza konačno slavili pobedivši u 18. kolu ekipu Novog Pazara sa ubedljivih 3:0.

Da u duhu optimizma u Humskoj gledaju na narednog rivala potvrdio je i ove sezone sjajni vezista „Parnog valjka„, Darko Brašanac.

– Normalno da očekujemo pobedu u Holandjiji, pošto smo do sada već dobili AZ Alkmar i Augzburg, pa tu vidimo svoju šansu za prolazak u narednu fazu. Ovo je važan meč za nas jer može da nam poveća izglede da se plasiramo dalje pred poslednji meč u gurpi. Ipak, bez obzira na epilog susreta sa AZ-eom, ništa tu neće biti gotovo i mi smo toga svesni – rekao je Darko Brašanac za HotSport.

Brašanac je kod trenera Milinkovića bio nezamenjiv šraf na sredini terena, ali ga je povreda sprečila da istrči na teren u meču s Pazarcima. Ipak, sjajni vezista ističe da polako ali sigurno ulazi u pravi ritam.

– Sada sam baš odradio jedan kompletan trening sa ekipom, danas bi trebalo da ponovo radim sa timom, pa ćemo videti kako će se sve to odvijati. Ne osećam bol, tek idu teži treninzi sa loptom i više sprinteva i nekih težih pokreta, sa žešćim duelima, pa ćemo videti. Ako to prođe dobro znači će to da sam ponvo spreman za mečeve – rekao je Brašanac

On je naglasio da trijumf crno-belih u Superligi mnogo znači za samopouzdanje pred put u Holandiju.

– Sigurno da nam znači trijumf u Superligi, uvek je lepo kada se krene sa pobedom nakon pauze. Prekinuli smo smo niz loših rezultata za koje nemamo opravdanja jer smo ih do sada upisali već previše. Kao što sam rekao, idemo sa verom na megdan AZ-eu, pa ćemo videti kako će sve to izgledati – podvukao je Brašanac.

Fudbaleri Partizana meč sa AZ Alkmarom igraće u četvrtak 26. novembra sa početkom od 19.00 sati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter