0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OBOJICA TRENERA ZADOVOLJNA: Zvezda za nijansu bolja

Objavljeno: 22.11.15 u 19:46

Teško, ali Crvena zvezda je nastavila pobedonosni niz i prekinula dugu tradiciju bez pobede na ‘Čairu’. Zbog toga Miodrag Grof Božović može da bude zadovoljan.

Crveno-beli su slavili sa 2:1 za 15. uzastopnu pobedu u prvenstvu.

-Ovo je najteži trijumf koji smo izborili ove sezone. Radnički je ekipa koja je primila najmanje golova u prvenstvu, dobro se brani, ima u odbrani čvrste momke koji dobro skaču. Ovakav teren ne dozvoljava dobru igru, mora da se preskače. Oni su nam dosta dobro parirali, ali presudio je individualni kvalitet – rekao je Božović posle utakmice za televiziju Arenasport i dodao još:

-Zadovoljan sam borbom mojih igrača jer uopšte nije bilo lako.

Trener Radničkog Milan Rastavac takođe ima razloga za zadovoljstvo:

-Pružili smo onoliko koliko možemo u ovom momentu. Šteta zbog greške kod drugog gola, Zvezda je za tu nijansu bila bolja. Ostaje nam da radimo i igramo, čeka nas utakmica protiv Metalca u narednom kolu. Ne mogu da kažem da sam nezadovoljan – iskren je Rastavac.

Posle 18 kola Zvezda je prva na tabeli sa 50 bodova, a Radnički iz Niša ostaje peti sa 28 bodova. Pogledajte atmosferu u našoj fotogaleriji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter