3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Partizan bez igre i navijača ubedljivo dobio Novi Pazar (VIDEO)

Objavljeno: 21.11.15 u 16:55

Fudbaleri Partizana upisali su trijumf u 18. kolu Superlige Srbije pošto su sa 3:0 savladali Novi Pazar u Humskoj ulici.

Činjenica da su crno-beli bili domaćini na ovom meču i nije odigrala neku ključnu ulogu za izabranike Ljubinka Drulovića. Naime, navijača Partizana, popularnih Grobara, beznalo, bilo je taman toliko da bi mogli da se prebroje na prste.

„Prani valjak“ nije mnogo toga pokazao na startu duela. Imao je Subić jednu solidnu priliku kada je ostao iskusa sa desne strane, ali je levi bek domaćeg tima šutirao kao da ima dve desne noge.

Na samom startu možda je mogao Nikola Ninković nešto više kada je u stilu Mesija prešao nekoliko fudbalera Pazara, ali je ostao bez daha i nije lepo uposlio kapitena Sašu Ilića.

Crno-beli su do vođstva stigli golom Valerija Božinova u 34. minutu. Bugarin je stigao do svog devetog prvenstvenog gola, a po peti put je upravo on bio igrač koji je postigao prvi gol na meču Partizana.

Reprezentativac Bugarske pogodio je cilj nakon sjajnog pasa kapitena Saše Ilića koji je sjajnom loptom proigrao svog centarfora.

(izvor: youtube/Moja SporTV)

Do kraja prvog poluvremena ništa spektakularno se nije dogodilo. Zadovoljni vođstvom domaći su „umrtvili“ igru.  

Ipak, osokoljeni vođstvom iz prvog poluvremena, crno-beli su napade nastavili u drugom. I to sa znatno manje opterećenja i znatno više poleta.

Igra bez pritiska donela je benifit koji je stigao u 50. minutu posle fenomenalnog individualnog poteza Nikole Ninkovića.

Popularni „Džigi“ ostao je sa dovoljno prostora na oko 20 metara do gola Novog Pazara. Nije želeo da „zategne“ punom, već je naciljao i plasiranom loptom je matirao golmana Zečevića na zaista sjajan način na veliku radost malobrojne publike.

Ninković je fenomenalnim udarcem pogodio je donji desni ugao gola Novog Pazara, tik uz stativu. Ukoliko se kakva paučina uhvatila na tom mestu – otišla je u istoriju…

(izvor: youtube/Visekruna TV)

Nakon toga Partizan je izgubio voljni momenat da juri ka golu protivnika, a igrači Novog Pazara pokušali su prividnom inicijativom da smanje zaostatak.

Iz svega toga mogao je da profitira i Ivan Šaponjić koji je ušao u igru u drugom poluvremenu, baš kao i oporavljeni Andrija Živković, ali se špic „Parnog valjka“ pošteno obrukao u 81. minutu kada je iz povoljne pozicije prebacio južnu tribinu.

Na sekundu pred kraja, crno-beli su stigli i do trećeg gola. Nikola Ninković je u poslednjoj sekundi postigao gol i tako je krunusao svoju dobru iguru drugim pogotkom.

(izvor: youtube/Moja SporTV)

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter