0
Domaći fudbal

FOTO: FK VOJVODINA

LALATOVIĆ DEBITUJE NA TEŠKOM GOSTOVANJU: Javor je jak kolektiv, ima fenomenalan tim

Objavljeno: 19.11.15 u 17:13

Javor i Vojvodina se se u subotu od 13 sati sastaju u okviru 18. kola SLS, a treneri oba tima se nadaju da će rezultati baš od ovog susreta krenuti uzlaznom putanjom.

Tokom reprezentativne pauze Nenad Lalatović je promenio klub, sa klepe čačanskog Borca preselio se u Vojvodinu.

-Javor je fenomenalan tim koji ima kontinuirano dobre igre o čemu svedoči i njihova pozicija na tabeli. Do sada su samo tri puta poraženi, veoma su jaki kao kolektiv i moramo da damo sve od sebe kako bismo napravili pozitivan rezultat i prekinemo niz poraza – rekao je Lalatović.

Vojvodina ima dosta problema sa povredama igrača.

-Danas mi se na povredu mišića požalio Mrdaković i pitanje je da li će zaigrati u subotu. U sastavu zbog povrede neće biti Paločević, Ćurko je već duže vreme odsutan iz istog razloga, kao i Pekarić – objasnio je Lalatović.

Aleksandar Janjić se nada da je posle tri remija na redu trijumf.

-Vojvodina ima veoma organizovan i kvalitetan sastav. Pretpostavljam da je dolazak mladog stručnjaka Lalatovića rezultirao i određenim pozitivnim promenama. Ekipu našeg protivnika čine veoma talentovani pojedinci, pa nas očekuje veoma teška utakmica u subotu. Očekujem da se to promeni i ostvarimo pobedu – rekao je Janjić za Tanjug.

Vojvodina je dobila veliko pojačanje, a tu ne mislimo samo na laltovića koji će debitovati na klupi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter