0
Evrokupovi

ZA SPEKTAKULARAN POVRATAK: Ovako izgledaju nove Mesijeve kopačke (FOTO)

Objavljeno: 18.11.15 u 12:32

Jedan od najboljih fudbalera na planeti, Leo Mesi, spreman je za povratak na teren posle povrede, i to u novim kopačkama tamnijeg dizajna – Messi15.

Ova godina bila je neverovatna za Mesija. Pobedonosno je vodio svoj tim kroz ligu, kup Ligu šampiona i Super Kup, uz nezaboravno finale Kupa Amerike 2015. sa reprezentacijom Argentine.

Nakon pauze zbog povrede, fanovi će ga na terenu videti u najnovijim Messi15 kopačkama, koje je kreirao adidas u bliskoj saradnji sa Mesijem.

MESSI15  (1)

Crni materijal pod nazivom messi TOUCH obezbeđuje istaknuti kontrast sa mat ledenom metalik bojom i belim Running bojama iz prva dva izdanja Messi15 kopački, pri čemu je održan kontinuitet vrhunskih materijala i udobnosti koji je započet rasprodatom serijom Messi15 10/10.

Kreirane za pobedu, Messi15 kopačke imaju crnu boju koja se postepeno utapa u Solar crvenu na peti, u delu koji se zove messiFRAME, predstavljajući vrelinu i intenzitet koje Leo unosi u svaku igru i na svaki trening.

MESSI15  (3)

Odvažni delovi oko ivice i Solar zelena boja daju Messi15 kopačkama moderan, dinamičan izgled, dok široki M-Shield dominira u prednjem delu za nepogrešivu vidljivost.

– messiPRINTnudi okrugle prednje držače za stopalo, koji zajedno sa tehnologijom

— messiGAMBETRAXomogućavaju dinamičnu konfiguraciju i đon koji je pogodan za energične pokrete dinamičnog igrača.

MESSI15  (4)

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter