5
Domaći fudbal

KLEO: Partizan je moj san, ima indicija da se vraćam u Humsku!

Objavljeno: 18.11.15 u 10:48

Brazilski napadač Gabrijel Kordova Kleo podgrejao je priče da će se ove zime vratiti u Partizan.

Bivša zvezda crno-belih kazao je da je najlepše trenutke u karijeri proveo u Humskoj. On je naglasio da ima indicija da će ponovo obući dres „Parnog valjka„.

 

– Nisam znao da mediji u Srbiji pišu o mom povratku u Partizan, ali imam neke nagoveštaje da bi to moglo da se desi. Treba li uopšte da pominjem da mi je san da se ponovo vratim u Beograd, među crno-bele, jer sam tamo doživeo najlepše trenutke u karijeri. Bili smo šampioni, igrali u Ligi šampiona. Bila je to sjajna generacija igrača, sa sjajnim trenerom Stanojevićem – rekao je Kleo  za Sport.

Kleo trenutno brani boje Atletiko Paranensea, a poslednjih nekoliko meseci imao je problema sa povredom. Ipak, nema sumnje da bi Kleo predstavljao ogromno pojačanje za crno-bele.

– Ugovor sa Atletikom mi ističe poslednjeg dana decembra. Ponudili su mi nastavak saradnje, ali sam odbio takvu mogućnost. Želim da promenim sredinu, želim novi izazov – dodao je Kleo.

0
0

5 Komentara

  1. Komleo moze da da gol zvezdi a da se ne pomeri smesta ,
    Kleo daje gol zvezdi glavom cak i kad sedi n’a klupi Za rezerve,
    Lopta cim vidi klea ona sama ulazi u go ,
    Lopta je crno bela zato sto kleo voli partizan ,

    0
    0
    Odgovori
  2. Dođi slobodno,dečko.Taman da rasturimo i tebe i te tvoje ružne snove.Da se i ti zalediš,tamo u Maju na nekih –20-tak.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter