2
Domaći fudbal

OGLASIO SE STOJKOVIĆ: Da se ja pitam vratio bih se jer volim Partizan, ali…

Objavljeno: 15.11.15 u 21:35

Prethodnih dana se u medijima spekulisalo o mogućem povratku Vladimira Stojkovića u Partizan, a evo šta je o povratku u Humsku rekao iskusni čuvar mreže.

– Da se ja pitam, da nemam nikakve druge prepreke, danas bih se vratio u Partizan! To je klub koji volim, tu se osećam kao kod kuće. Nažalost, problem je što imam važeći ugovor i mislim da je u ovom trenutku nemoguća misija da se vratim. Ipak, to ne znači da neću popiti kafu sa Ivicom Ilijevim, pravim fajterom i borcem – istakao je Stojković za Informer.

Podsetimo, ugovor Vladimira Stojkovića sa Makabijem iz Haife ističe u junu sledeće godine, a razgovori o produžetku saradnje idu teško…

0
0

2 Komentara

  1. Haha Miki, zatrpao je vas Ludogorec, a i Inter ce ako se nedogovorite, dolazi vam vreme padova u igri, necete vi zatrpati Stojketa,najverovatnije sledeci derbi gubite,a umesto pisanja komentara,odnesi kafu u voljeni klub,to ce vise pomoci od komentara,caos.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter