4
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

GRUJIĆ OTVORIO DUŠU ITALIJANSKIM MEDIJIMA: Pričao sam sa Stankovićem i Matićem, ili Inter ili Čelsi

Objavljeno: 15.11.15 u 11:07

Jedan od najvećih talenata srpskog fudbala, mladi 19-godišnji vezista Crvene zvezde, Marko Grujić svestan je da broji poslednje dane na stadionu „Rajko Mitić“.

Ovaj momak je u nekoliko navrata govorio da nema nameru da odlazi ove zime, ali čim se završi sezona on će spakovati kofere.

Kako je Grujić kazao za „Gazetu delo Sport“, za sada je upoznat da ga traže Čelsi i Inter o čemu je već pričao sa Dejanom Stankovićem i Nemanjom Matićem.

– Pričao sam pre tri nedelje sa Dejanom Stankovićem, rekao mi je da nastavim tako, da me Inter želi. Pričaću sa njim i u utorak posle meča sa Slovencima. U junu ću otići u Milan, videćemo hoću li se dogovoriti sa Interom – rekao je Grujić.

On je ponovo naglasio da ove zime ne planira odlazak iz kluba.

– Mislim da od toga nema ništa, prvi smo na tabeli, želim titulu sa Zvezdom – istakao je Grujić.

Da interes Čelsija za vezistom Crvene zvezde nije puka izmišljotina medija potrdio je Grujić.

– Jeste, pričao sam sa Matićem, potvrdio mi je da će Čelsi ući u trku – istakao je Grujić.

On se potom osvrnuo i na pohvale italijanskog U21 selektora koji je imao samo reči hvale o nastupu igrača Crvene zvezde u duelu s „Orlićima“ u Novom Sadu koji je završen 1:1.

– Rekao je da bi mogao da postanem jedan od najboljih igrača Srbije. I ja verujem da će se to desiti – ocenio je Grujić.

Njegova cena bi, prema nekim procenama, trebalo da bude oko 5 miliona evra. Kako smo već preneli, brojni skauti bili su u Novom Sadu kako bi pratili Grujića.

0
0

4 Komentara

  1. Ako ga prodate pre 23 .godine ugasite naš fudbal odmah nikad ništa nećemo napraviti ni ulazak u ligu evrope pa ovu ekipu treba držati na okupu 3-4 godine i iz godinu u godinu polako pojacavati da kvalitet ekipe raste iz godine u godinu i da konstantno igramo u evropi….i da tamo vratimo naše slavno ime i vreme

    0
    0
    Odgovori
  2. ..Jadan, a uskoro i bedan, nije svestan, da se on tu niste ne pita i ne dogovara..tvorzic se pita za sve i ovaj „izlet“ i „otvaranje duse“ pred italijanskim novinarima, KOSTACE PUNO…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter