0
Fudbal

EP (BARAŽ): Mađarska na korak do Francukse (VIDEO)

Objavljeno: 12.11.15 u 23:08

U prvom meču baraža za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, Mađarska je kao gost savladala Norvešku 1:0 (1:0).

Severne komšije se polako pakuju na put za Francusku. U danu kada je reprezentativni golman Mađarske Marton Fulop preminuo posle bolesti od raka, zemlja čardaša i dobrog gulaša napravila je veliki uspeh i u gostima je savladala Norvešku.

Skandinavci su bili veliki favorit za pobedu, ali ne pobedjuje uvek bolji. Norveškoj nije pomogao ni podatak da je izvela 16 kornera, naspram nijednog rivala. Već u 4. minutu Skejlberg je izašao sam na golmana Kiraljija, ali je vremešni golman odbranio. U 26. minutu usledila je kazna. Elek je uposlio Klajnhajslera, a ovaj pogodio za 0:1.

(Izvor: RuTube)

U drugom poluvrmenu Norveška je igrala na sve ili ništa, ali nije stvarala stopostotne šanse. Najveću je imao Heland u 89. minutu kada je sa pet metara glavom pogodio prečku. Kiralji je branio sjajno i bio najzaslužniji što Mađrska pred revanš u Budimpešti za tri dana ima prednost 1:0.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Evropsko prvensto – baraž:

Četvrtak:

Norveška – Mađarska 0:1 (0:1)
(Klajnhajsler 26)

Peta:

Bosna i Hercegovina – Republika Irska 20.45

Subota:

Ukrajina – Slovenija 18.00
Švedska – Slovenija 20.45

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter