0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ: Niko me iz Vojvodine nije kontaktirao

Objavljeno: 10.11.15 u 16:48

Trener Borca iz Čačka Nenad Lalatović rekao je danas da ga niko nije kontaktirao iz Vojvodine, kao i da ne želi da priča o drugim klubovima dok radi u svom. Mediji u Srbiji su preneli da je Upravni odbor Vojvodine odlučio da ponudi Lalatoviću posao, kao i da je mladi trener to prihvatio.

– Nema ništa od toga. Ja sam u Čačku i stvarno me niko nije kontaktirao. Rodbina i prijatelji mi kažu da čitaju u novinama da idem u Vojvodinu, ali sa mnom niko nije razgovarao, rekao je Lalatović agenciji Beta.

On nije želeo da priča da li je zainteresovan za odlazak u Novi Sad.

– Ne bih stvarno da pričam o tome. Ja sam trener Borca i bilo bi neukusno da pričam o drugim klubovima, rekao je Lalatović.

Borac je posle 17 kola krajnje neočekivano drugi na tabeli, sa 16 bodova manje od lidera Crvene zvezde i dva boda više od trećeplasiranog Čukaričkog. Čačani imaju devet pobeda u sezoni, po čemu su drugi u ligi.

Ekipa je ove sezone štrajkovala zbog neisplaćenih zarada, a i Lalatović je iz protesta odlazio, pa se posle vraćao. Borac je u prošlom kolu odigrao 1:1 sa Voždovcem.

– Nije baš sjajna situacija. Igrači su pred ovu utakmicu bili nervozni, nisu bili glavom tu, pa smo i u takvoj situaciji pobedili. Kažem da smo pobedili jer nam je pobeda oteta kad je poništen čist gol (Srđana) Vujaklije. Ne znam dokle više takve greške. Ja kada pogrešim, cela Srbija bruji o tome, a o ovome sada niko ne priča. Nije mi jasno, sudija je bio u liniji i video je sve. Nemoguće da je pogrešio, rekao je Lalatović.

– I to nije sve. Takvim greškama se nekom direktno izbija novac iz džepa. Da je Vujakliji bio priznat ovaj čist gol, bio bi prvi strelac lige. To je sramota, dodao je Lalatović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter