17
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KOGA TO PROZIVA BABOVIĆ? Vezista crno-belih objasnio ko nije za tim Partizana

Objavljeno: 10.11.15 u 17:49

Fudbaler Partizana Stefan Babović obratio se navijačima ovog kluba putem svog Instagram profila i to na veoma zanimljiv način tako da svi oni koji umeju da čitaju između redova mogu da pronađu poruku koju je poslao.

Babović danas proslavlja 20-godišnjicu od svog prvog treninga u dresu Partizana, koji mu je kako on kaže kao rođendan.

FOTO: Instagram/stef_b_made
FOTO: Instagram/stef_b_made

– Danas je 20 godina od mog prvog treninga u Partizanu, detinjstvo, sada doba srednjih godina i namera da ostarim uz moj klub… Slavim ovaj dan svake godine kao rođendan. PFC nije usputna stanica, banka, pošta ili kafić… U Partizanu se živi i umire, posle svakog poraza, posle svake pobede… Ko to ne oseća nije za ovde… Partizan Partizanovcima, napisao je Babović na Instagramu.

Podsećamo da je iskusni vezista često dolazio u sukob sa pojedinim navijačima koji ga vređaju tokom utakmica koje se igraju u Humskoj, ali sa druge strane mišljenja su podeljena pa postoji i grupa koja i dalje veruje u njega i poštuje ono što čini za klub.

Jedan od fudbalera Partizana promenio je imidž, možete li da ga prepoznate?

0
0

17 Komentara

  1. ISTINA je sve rekao. Dodao bih da je Babović igrač za neka prošla vremena. Ne poseduje nijedan kvalitet savremenog ofanzivnog igrača. Ni u IMT-u ne bi pravio razliku u kvalitetu.
    Ako ponekad ima dobar pas ili da gol, podelite to sa ukupnim brojem utakmica koje je odigrao u dresu FKP i tome dodajte broj izgubljenih lopti i pogrečnih pasova, dobićete katastrofalan učinak.

    0
    0
    Odgovori
  2. Stefane sine,
    od ljubavi do mržnje je tren !
    Znaš ti najbolje koliko NEVREDIŠ!
    Idi samo idi, samo Bugarima, rumenim Ninkovićem, Vulićevićem, Grbićem,ove dve rupandare na golu,Balažičem, da PARTIZAN PROGLEDA!
    Sale ti je OBRAZAC SA 38 godina, dao si gol , kad je Ilić uradio tvoj domaći zadatak.
    Bežiš od duela, A ŠATRO NAPADAŠ!
    NEMAŠ pas u prostor, to vraćanje lopte štoperima JE alibi igra , izgubljene lopte nas skupo koštaju. Koliko je puta bilo TRAS PO NAŠoj mreži, kad ti kiksneš na centru !
    To si ti !
    Srećno ti bilo gde god da budeš, ako voliš Partizan, IDI KUD TE NOGE NOSE I OČI VODE!
    Pomozi PARTIZANU i sebi !
    A VI DECO PARTZANOVA GLAVU GORE !
    DIGNITE GLAS, UGLEDAJTE SE NA KONAČNO NA SRPSKI JUŽNI JUG U JAGODINI !
    Beogradski JUG je prestao da postoji !
    SMRT FAŠIZMU ŽIVEO PARTIZAN !

    0
    0
    Odgovori
  3. Babovic ginge za svaku loptu i posle Zivkovica je jedan od najboljih igraca u nasem PARTIZANU. Pozzz svim Grobarima.

    0
    0
    Odgovori
  4. Da li ga neko od vas zna privatno, da li znate za koga navija od malih nogu? Ne, zato i pricate gluposti, kao i vecina igraca Partizana, pa i sam je hteo da predje u Zvezdu, ali navijaci su bili protiv toga. Primer bivsi igrac „Kojic“ je okoreli Zvezdas od malih nogu ( trebao je da predje u Zvezdu, ali je tada Ranko Stojic za njega trazio 800.000 e, sto naravno Zvezda nije mogla da ispuni, iako je na kraju nesto cenu spustio, Zvezda nije imala te pare, i na kraju je u Partizan presao za nesto malo vise od 500.000e) ali ga put i sudbina naterala, kao i kriza da igra i zaradi neki dinar u Partizanu, malo se raspitajte!

    0
    0
    Odgovori
    • Sta bre trabunjas i koliko imas godina? Prosle godine proglasen za najboljeg plejmejkera u JSL, ove godine GINE za Partizan ali sta on treba jos da uradi da bi Bozinov i ostali Luzeri sve lopte koje im kao na tacnu da upropaste? Ne pljujte vise coveka koji najvise daje sebe na svim utakmicama, a ko kaze da nije Grobar taj nema vise od sedam-osam godina ili je potpuno opterecen jakom mrznjom prema njemu. Ziveo Partizan na celu sa BABOVICEM,proverenim i okorelom Partizanovcu.

      0
      0
      Odgovori
      • Niko ne kaze da on nije partizanovac,vec da je hteo da predje u Zvezdu i to je istina.Cak je i izjavio da misli da imamo bolji tim od partizana u tom trenutku,misleci da je vec sve zavrseno ali mu Zvezdini navijaci to nisu dozvolili.Hteo je mozda iz inata da predje,kao sto je Milko Djurovski presao iz Zvezde u partizan a da nikad nije krio kako je veliki zvezdas,cak i sada.

        0
        0
        Odgovori
  5. Partizanovac je i da je najgori a nije cak sta vise jedan je od boljih ali i da je najgori dovoljno je sto je grobar do koske i sto za svaku loptu u svakom trenutku gine odigrava i proigrava … Sigurno je i da gresi ali koliko je golova namestio ove sezone mu niko ne borji koliko bodova je on licno svojim potezima doneo … Ziveo Partizan !!! uprava NAPOLJE !!!!

    0
    0
    Odgovori
  6. A sto si hteo pre dve godine da predjes u Zvezdu,samo sto te Delije nisu htele?Sad bi pricao drugu pricu i slavio bi druge datume a ne bi pricao bajke.

    0
    0
    Odgovori
    • Nikad no nije hteo u zvezdu to je neki novinar ispljuno on onda sutra demantovao i otisao u vozdovac zvezdi sa vozdovcem uzeo bodove a protiv Partizana nije igrao !!! A bio je kapitan vozdovca !!

      0
      0
      Odgovori
  7. kakva je ovo bagra i neznalice koje kritikuju babovica…moze te da ga ne volite iz licnih razloga…recimo sto ste vi niko i nista sto ce te to i ostati…ali svaki amater koji se ista razume u fudbal, on pogleda statistiku…VIDECE DA JE UBEDLJIVO PRVI PO ASISTENCIJAMA POCEV OS KVALIFIKACIJA…A STO POLA TIH ASISTENCIJA NE ISKORISTE TO NIJE DO NJEGA…NAPALI COVEKA NI KRIVOG NI DUZNOG KOMPLEKSASI…A STO GOLMAM RUPA I DNO OD GOLMANA, STO BUGARIN NEMA POJMA SA ZIVOTOM…STO JE ODBRANA RUPA..TO NIJE TOLIKO BITNO…BITNO JE DA NAPANU BABOVICA ALI NE ZBOG FUDBALSKIH KVALITETA, VEC STO MISLE DA JE MODA…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter