9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DRULOVIĆ VS ILIEV: Sportski direktor poništio želju trenera, jer red zavodi on!

Objavljeno: 10.11.15 u 16:17

Crnilo na sve strane u Partizanu, a sada je još došlo i do prvih nesuglasica u sportskom sektoru, između trenera Ljubinka Drulovića i sportskog direktora Ivice Ilieva.

Drulović je hteo da u ekipu vrati Predraga Luku i Ivana Petrovića. Ovaj tandem dva i po meseca radi odvojeno od prvog tima jer su odbili predlog uprave kluba da idu na pozajmice. Ostali su sa namerom da pokušaju da se nametnu, ali umesto toga treniraju po specijalnom režimu u Zemunelu, od 8 ujutru.

Zbog skraćene rotacije usled povreda Drulović je planirao da im pruži šansu, ali o tome nije obavestio prvog pretpostavljenog, Ivicu Ilieva.

-Ne može to tako. Ne dozvoljavam da se Luka i Petrović priključe treninzima. Trener bi valjda trebalo da se konsultuje sa sportskim direktorom kad nešto u ekipi planira da sprovede. Nas dvojica bi trebalo da budemo na istom zadatku. Pošto me niko nije obavestio o tome, sad je ovo moja odluka. Ne dozvoljavam da se bez mog znanja bilo šta desi vezano za ekipu. Kad bi se tako radilo ne bi bilo reda. A ja sam upravo zbog toga tu – da se red poštuje i zna – rekao je Iliev za Blic.

Dakle, ništa od povratka Luke i Petrovića u prvi tim.

 

0
0

9 Komentara

  1. Ивица има једва седам разреда основне школе и директор клуба !Смејурија

    0
    0
    Odgovori
  2. Ma Ilijev se ne pita nista to mu naredile one neznalice iz uprave Vazura i Popovic,jer ova dvojica nisu hteli na pozajmicu,a realno je da ih prikjluci jer smo tanki u vezi,a imamo mnogo povredjenih igraca.Poslusnik neznam sto se ne bi prikljucili ekipi,od viska ne boli glava,a i nasi su igraci.

    0
    0
    Odgovori
  3. ivice ti si totalno smesan tip sramota je da se ti mesan u rad trenera zato partizan propada i raspadate se molim sve navijace partizana da reaguju i da se da podrska treneru drulovicu…

    0
    0
    Odgovori
  4. Kad je vec toliko pametan–sto nije seo na klupu kad vec odredjuje ko ce od igraca da trenira i igra, —pisoplotonja—**stara narodna**—daj coveku vlast da vidis kakav je covek—ovaj hoce odmah da zavodi red i bude glavni , i kao igarac bio je zahvalan ali ne i klasa a sada hoce da bude klasa od direktora, i ko je on da nekom uskracuje pravo da trenira i i ako treba da igra, —izgleda da ce biti samo jedan od poslusnika politicara koji su dosli da ruse ugled i niste klub, mnogo se uziveo u ulozi direktora sa tri razreda skole

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter