0
Evropske lige

FOTO:STARSPORT

BAJKOVE ANEGDOTE: Od čega mu je organizam doživeo šok i šta je bilo sa tablicom nasred ulice?

Objavljeno: 10.11.15 u 15:43

Navijačima Zvezde ne manjka dobo raspoloženje zbog sjajnih rezultata, a biće im još zabavnije jer se Boban Bajković Bajko pridružio „Viber“ četu portala „Redstarbelgrade“.

Milan Biševac, Vujadin Savić, Marko Perović, Kadu i ostalihsu to sa oduševljenjem prihvatili, a anegdote pršte na sve strane.

Bajković se tako setio da dok je branio za Smederevo u sezoni 2006/2007. spavao samo sat ili dva uoči meča sa Partizanom u Kupu Srbije…

Stiže nova zanimljivst.

-Mi na pripremama u Turskoj, došla nova uprava na čelu sa Lukićem i zamolili oni Bajka da spava na vreme, da se hrani zdravo, jer treba da bude prvi golman. On ih poslušao i treći dan je imao 40 temperaturu. Kad je probao voće, organizam mu je doživeo šok – napisao je Savić.

Koliko je Bajković automobila slupao, ne zna ni sam. Jedan je ovako:

-Došao čovek da proba auto u šest ujutru, a ja se vraćao iz kafane. On na zeleno, ja na crveno i direktno u njega. Kažem mu ‘Gde si našao u šest ujutru da probaš kola, da te nisam ja udario, udario bi te neko drugi na sledećem semaforu’. Završi se to, sklonim ja auto sa puta, a ostane mi tablica nasred ulice. Bolje da sam auto ostavio, a tablice poneo, ali golman je golman – našalio se Bajković, a prenosi Blic.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter