14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NENAD BJEKOVIĆ: Ovo je najgori Partizan ikada

Objavljeno: 09.11.15 u 10:41

Nekadašnji sportski direktor Partizana i bivši napadač tog kluba, Nenad Bjeković smatra da bi generacija crno-belih iz tekuće sezone mogla da ostane upamćena kao jedna od najlošijih u istoriji kluba.

Bivši fudbaler i funkcioner crno-belih ne krije da emotivno prolazi kroz svaki novi peh kluba iz Humske.

– Jako je bolno to što se dešava Partizanu. Ovo je nezamislivo i nedopustivo, jer će tekuća sezona ući u anale kao jedna od najneuspešnijih. Što je najgore, ne vidim svetlo na kraju tunela. Ipak, ne bih previše da ulazim u diskusiju, jer se kod nas dosta toga protumači na pogrešan način – rekao je Bjeković, prenosi Informer.

Uprkos činjenici da klub igra katastrofalno Bjeković smatra da nije problem u kvalitetu postojećeg igračkog kadra.

– Naredni prelazni rok ne treba da se odradi da bi se sezona spasla, već da se počne s formiranjem tima za sledeću. Partizan ima najbolje igrače za naše uslove. Samo je pitanje zbog čega ne daju ni 50 odsto svojih mogućnosti – poručio je Bjeković.

Potsetimo, Partizna je ponovo doživeo neuspeh u Superligi pošto je sa Jagodinom u nedelju odigrao samo 2:2.

0
0

14 Komentara

  1. Не знам дал сте чули за оног Маркињоса ! Е,он долази у звезду ! И не само он !

    0
    0
    Odgovori
  2. ovo je upuceno za“Ajmo zvezdo otimaj“
    Ajde lepo razmisli ko je krivio sve zivo pa i Vucica kad je Partizan osvojio osam uzastopne titule

    0
    0
    Odgovori
  3. Otimaj Zvezdo titulu,u inat Grobaru do Koske!Ajmo Vucicu sto si primio gol sa gol linije?To Vucicu majstore,svaka cast,odigrao si 2-2 sa Jagodinom,fenjdrasem,odigrao si 2-2 sa nekom Surdulicom,primio si gol od Metalca pa sto to radis Vucicu?Bezi sa tog gola vise!!Hahaha,za sve vam kriv Vucic,pa Vucicu,sto si dao tri gola Partizanu u derbiju???
    Auu jbt… opasan ovaj Vucic,ima i dobru odbranu koji se hvataju medjusobno dok pada lopta na gkavu direktno protivniku i daje gol,pa ko je kriv tu retar*irani kre*enu,bolestan si kao i vecina vas sto mesate drzavu.Samo glupi ljudi veruju u to sto lupate,godinama za neki neuspeh krivite ekog drugog!!Jel Vucic kriv za petardu u Spaniji????????BOLESNICI’!!

    0
    0
    Odgovori
  4. A i ti si cvecka do mojega… Nido bog da se ti vratis… Spas je jedino da se za direktora postavi Peđa mićalović ukoliko hoće da se upusti u taj prljavi posao…

    0
    0
    Odgovori
  5. Sve je jasno kao dan, OVA NAZADNA „UPRAVA“ PO ZADATKU U SVETINJI, POSTAVLJENA DA PARTIZAN NE BI BIO PRVI, DA NAS UNAZADE I IZJEDNACE NA DNU-DNA SA RUINIRANIM KLUBOM SA MRAKane, za razliku od „nas“, KOD NJIH SU ABOLIRANU UPRAVU POSTAVILI DA BI BILA PRVA, ALI PO VELICINI DUGA, U KRADJI, PRONEVERI, NEPOTIZMU, PO BROJU KRIMINALACA TRENUTNO U I OKO KLUBA, PO BROJU KORUMPIRANIH I KRIMOGENIH POLITICARA I FUNKCIONERA U NJENIM FORUMIMA I TELIMA, PO MILIONIMA EVRA JAVNIH FIRMI I PORESKIH OBVEZNIKA KOJI ZAVRSAVAJU U DZEPOVIMA PREKALJENIH „FUDBALSKIH RADNIKA“ I ONIH KOJI „VOLE KLUB“ DO POSLEDNJEG CENTA, sto bi rekao Ivan Ergic..!!! SMRT FASIZMU I TOTALITARIZMU SRBIJE !!! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA !!! SLOBODA PARTIZANU I PRAVDA ZA GROBARE !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Sve je jasno kao dan, OVA NAZADNA „UPRAVA“ PO ZADATKU U SVETINJI, POSTAVLJENA DA PARTIZAN NE BI BIO PRVI, DA NAS UNAZADE I IZJEDNACE NA DNU-DNA SA RUINIRANIM KLUBOM SA MRAKane, za razliku od „nas“, KOD NJIH SU ABOLIRANU UPRAVU POSTAVILI DA BI BILA PRVA, ALI PO VELICINI DUGA, U KRADJI, PRONEVERI, NEPOTIZMU, PO BROJU KRIMINALACA TRENUTNO U I OKO KLUBA, PO BROJU KORUMPIRANIH I KRIMOGENIH POLITICARA I FUNKCIONERA U NJENIM FORUMIMA I TELIMA, PO MILIONIMA EVRA JAVNIH FIRMI I PORESKIH OBVEZNIKA KOJI ZAVRSAVAJU U DZEPOVIMA PREKALJENIH „FUDBALSKIH RADNIKA“ I ONIH KOJI „VOLE KLUB“ DO POSLEDNJEG CENTA, sto bi rekao Ivan Ergic..!!! SMRT FASIZMU I TOTALITARIZMU SRBIJE !!! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA !!! SLOBODA PARTIZANU I PRAVDA ZA GROBARE !!! Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
  7. Ma grobari da najure Vucelica,Popovica,Vazuru i Nedica, najgora cetvorka u upravi Partizana od osnivanja kluba,i Dragan Djuric je daleko bolji od njih bio, najuriti i postaviti tandem Bjekovic-Zecevic.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter