2
Domaći fudbal

SLS: Partizan u Jagodini, Rad čeka Čuku

Objavljeno: 08.11.15 u 10:48

Tokom nedelje biće kompletirano 17. kolo domaće fudbalske Superlige Srbije.

Fudbaleri Partizana nalaze se u očajnoj formi u ovoj sezoni. Izabranici Ljubinka Drulovića krizu su potvrdili u četvrtak kada su se obrukali u Španiji izgubivši čak sa 5:1 u Ligi Evrope od Atletik Bibaa.

Šampionski snovi u Humskoj odavno su se pretvorili u noćnu moru, a košmari bi mogli da se nastave u Jagodini. Za crno-bele više nema lakih rivala, pa ulogu favorita beogradski tim jedva može da ponese i na papiru pred duel sa pretposlednjeplasiranim timom elitne srpske lige.

Uprkos debaklu u Bilbau, trener crno-belih Ljubinko Drulović nada se pobedi.

– Rezultat u Bilbau nije prijatan, ali bilo je i pozitivnih stvari. Mislim da su igrači pokazali napredak, a visok poraz je posledica individualnih grešaka. Igraćemo napadački u Jagodini, učinicemo sve da ugrozimo protivnički gol. Moramo da dominiramo i igramo napadački. Verujem da ćemo tako igrati u nedelju – rekao je Drulović.

Crno-beli će na crtu Jagodincima izaći oslabljeni za štopera Gregora Balažica koji je doživeo tešku povredu u Španiji i koji će najverovatnije propustiti ostatak šampionata.

Meč između Jagodine i Partizana počeće od 17.00 sati, a prethodno će svoj duel odigrati ekipa Rada koja će u terminu od 13.00 sati biti domaćin Čukaričkom.

Iskusni napadač Čuke, Nenad Mirosavljević, smatra da njegov tim očekuje težak posao na Banjici.

– Očekuje nas jedan mali gradski derbi. Rad je u jednoj krizi i ta kriza traje već neko vreme. Imaju seriju loših rezultata i to po nas može da bude opasno. Ekipa Rada je dobra i ne zaslužuje da se nalazi na trenutnoj poziciji. Imaju pritisak rezultata i sigurno će tražiti svoju šansu protiv nas. Nas intersuju samo naša ekipa i naši rezultati. Idemo na Banjicu da osvojimo bodove – jasan je Mirosavljević

Superliga Srbije, 17. kolo:

Nedelja, 13.00 sati
Rad – Čukarički

Nedelja, 17.00 sati 
Jagodina – Partizan

Subota:

Crvena zvezda – Metalac 2:0 (1:0)
(Matos 45, Vijeira 77)

Borac Čačak – Voždovac 1:1 (0:0)
(Vujaklija 71 – Odita 74)

OFK Beograd – Radnički Niš 0:2 (0:0)
(Zemlanuhin 46, Ašćerić 76)

Novi Pazar – Mladost 1:3 (
(Radivojević 27 – Kitanovski 56, 76, Vajan 71)

Spartak – Javor 0:0

Petak:

Vojvodina – Radnik 2:3 (1:1)
(Zličić 21, Stanisavljević 83 penal – Ovusu 23, Stojanović 53 penal, Arsić 70)

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter