0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DRULOVIĆ PROMENIO SKORO CELU ODBRANU: ‘Selfi tandem’ u prvih 11 (SASTAVI)

Objavljeno: 08.11.15 u 16:12

Na sat vremena pred početak poslednjeg meča 17. kola Superlige Srbije u kojem će u Jagodini snage odmeriti domaći tim i aktuelni šampion Partizan, poznati su sastavi timova koje će na teren poslati treneri dva tima.

Kada je u pitanju odbrambena linija velike promene je napravio Ljubinko Drulović. Smao je Vulićević standardni član i igraće na poziciji desnog beka, dok je na drugoj strani umesto Subića Bugarin Bandalovski. Bilo je prinudnih izmena i na štoperskim pozicijama. Umesto povređenog Balažica i suspendovanog Ostojića danas igraju Fabrisio i Ćirković koji su praktično jedine opcije koje je Drulović imao na raspolaganju.

U veznom redu je došlo do određenih izmena u odnosu na prošlonedeljni duel sa Metalcem pa je sada tu Saša Lukić, kao i Petar Grbić koji je počeo meč protiv Atletika u četvrtak.

Usamljen u napadu je Valeri Božinov pošto crno-beli nisu hteli da rizikuju sa Abubakorom koji je u duelu sa Atletikom obnovio povredu zadnje lože, ali čini se da nije u pitanju ništa ozbiljnije.

Na drugoj strani trener Miljojko Gošić napravio je dve izmene u odnosu na sastav koji je izveo u prethodnom kolu u duelu sa Mladosti u Lučanima.

Podesćamo da je u prvom delu sezone Partizan u Humskoj savladao Jagodince sa čak 6:0 što je i najubedljivija u dosadašnjem toku prvenstva. Crno-beli u poslednjih pet ligaških utakmica imaju samo jednu pobedu, a na osam ovosezonskih gostovanja upisali su čak četiri poraza. Domaći su u još lošijoj seriji pošto u poslednjih osam kola ne znaju za trijumf, tačnije jedini su ostvarili još sredinom septembra protiv OFK Beograda.

U prošloj sezoni, kada je Partizan došao do šampionske titule, Jagodina je pred svojim navijačima trijumfovala sa 1:0 u prvenstvenom duelu, ali je Partizan uzvratio u Kupu kada je posle 3:0 iz Beograda trijumfovao sa 2:0 u nekadašnjem Svetozarevu.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Jagodina – Partizan 17.00h

Jagodina: Nikolić, Martinović, Savković, Gašić, Filipović, Miladinović, Marić, knežević, Kjeremeh, Popović, Nikolić

Partizan: Kljajić – Vulićević, Fabrisio, Ćirković, Bandalovski – Lukić, Jevtović – Stevanović, Babović, Grbić – Božinov
[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter