0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POMOĆNI TRENER JAGODINE: Partizan pod pritiskom, verujemo u dobar rezultat

Objavljeno: 06.11.15 u 17:51

Pomoćni trener Jagodine Igor Bondžulić ocenio je da njegov tim očekuje težak meč protiv Partizana, uprkos tome što se aktuelni šampion nalazi u seriji loših rezultata. 

– Partizan igra na tri fronta i najopterećenija su ekipa u našem šamionatu. Trenutno su u seriji loših rezultata, ali to je Partizan. Sigurno je da je njihov kvalitet veći nego što tabela pokazuje – rekao je Bondžulić na konferenciji za medije.

On se novinarima obratio umesto glavnog trenera Miljojka Gošića, koji je bolestan. Prema njegovim rečima, svi igrači su zdravi i konkurištu za utakmicu protiv Partizana.

– Isto tako mogu da kažem da je i naš kvalitet veći nego što tabela pokazuje. Sastaju se možda dve ekipe sa najvećom rezultatskom krizom u prvenstvu. Nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu i ne pružiti otpor, već biti pravi rival i da ćemo prekinuti negativni niz koji smo zaređali, pogotvo pred domaćom publikom – rekao je Bondžulić.

Prvotimac Slavko Marić rekao je da je Partizan favorit i da će učiniti sve da prekine seriju loših rezulata.

– Imamo i mi snove i mislim da možemo da iznedimo Partizan na našem terenu. Na poslednjim utakmicama smo igrali dobro, ali to nije nagrađeno rezultatom, nadamo se da će se to promeniti i da ćemo već protiv Partizana izaći iz krize – rekao je Marić.

On je istakao da njegova ekipa mora da ima više koncentracije u završnici.

– Nadam se da će i to proći i da ćemo postizati golove i donositi dobre rezultate – zaključio je Marić.

Utakmica između Jagodine i Partizana igra se u nedelju od 17 sati na Gradskom stadionu u Jagodini.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter