8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽOVIĆ: Kao da se neko zeza sa nama, razmišljamo da primenimo neki Teslin izum

Objavljeno: 06.11.15 u 13:53

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je danas da protiv Metalca očekuje nastavak pobedonosne serije i poručio da neko novim isključenjem struje pokušava da destabilizuje klub.

– Očekujemo da nastavimo seriju u kojoj se nalazimo, iako Metalac nije lak zalogaj, što je pokazao protiv Partizana. Naša serija traje, jednom mora da se prekine, ali igramo na svom terenu, jača smo ekipa i to moramo da dokažemo, rekao je Božović na konferenciji za medije u svečanoj loži stadiona Rajko Mitić.

Obraćanje novinarima „preseljeno“ je iz Medija centra, pošto je Zvezdi drugi put ove nedelje isključena struja zbog dugovanja.

– Zvezda nije platila struju od osnivanja kluba, dug se vuče dugo. Kao da se neko zeza sa nama, neko pokušava da nas destabilizuje. Razmišljamo da neki od Teslinih izuma praktikujemo, prenosimo struju bežično. Razmišljamo da krademo sa okolnih bandera. Nemoguće je da baš pred konferenciju nestane struje, možda je kriv neki „banderaš“, ali namestićemo sami, u već prepoznatljivom stilu rekao je Božović.

Kada je u pitanju situacija sa strujom za meč sa Metalcem, Božović je rekao:

– Sve je moguće, ali mislim da do toga neće doći, samo nas čačkaju. Bilo bi najčudnije da u toku utakmice nestane struja, onda bismo svi morali da upalimo po sveću. U prilici smo da napravimo nešto dobro, budemo jesenji prvaci i na kraju šampioni. Što bolje igramo i pobeđujemo to se više priča o nama, poručio je Božović.

Utakmica 17. kola Superlige između Crvene zvezde i Metalca zakazana je za sutra od 18 sati.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić potvrdio je da je struja isključena jer je klub platio samo jednu od tri rata iz reprograma i najavio da će do kraja novembra ispoštovati sve obaveze prema Elektrodistribuciji.

– Imamo veliki dug, ko zna koliko godina nije placen. Napravili smo reprogram 15. septembra, zbog tekućih problema nismo uspeli do sada da ga ispoštujemo. Nadam se da ćemo to uraditi do kraja novembra. Struja mora da se plaća, ne može da se otpiše, rekao je Terzić novinarima na stadionu Rajko Mitić.

Zvezdi je danas u podne isključena struja drugi put u poslednjih pet dana, a trener Miodrag Božović morao je konferenciju za medije da održi na zapadnoj tribini stadiona.

Zvezdin dug za struju iznosi 39,9 miliona dinara.

Što se tiče dobrih vesti Zvezdu bi u januaru mogao da pojača bivši kapiten ekipe, koji bi mogao da zameni sadašnjeg.

0
0

8 Komentara

  1. Znaci svi koji placaju struju da prekinu sa tom praksom, kad dodju da im iskljuce neka sa vade da neko hoce da ih unisti i da oni nisu krivi. Sramota koliko su bahati,nista nikome ne placaju a stalno dovode nenormalno skupe igrace. Pa jel ovo drzava ili anarhija?

    0
    0
    Odgovori
  2. Dok su duzni i ruzni kriminalac Trezic ide u London po pojacanja!Moze im se kada ce Vucic da naredi svom kumu da sredi taj dug!Zivi bili pa videli!

    0
    0
    Odgovori
  3. cuje li ovaj nazovi trener (prosecnom treneru , vucicevo delo i uspeh…mu pripiasase), cujes li samog sebe ( procitaj ovu svoju izjavu kad bude vremena imao) ??? sam kaze: da godinama struju NE placaju(verovatno i ostale komunalije NE placaju …grad i vlast ih casti), DUG je cc 4 miliona ER-a (verovatno bez obracunatih kamata kao kod poreza), posle svega nam kaze: DA NEKO HOCE DA IH DESTABILIZUJE, DA SE NEKO ZEZA SA NAMA…najblaze receno covek je za posmatranje u normalnoj zemlji. nazalost nije usamljen: jos od lukica, vesica, dzajica, covica, kokeze, tonceva,…do terzica, mijajilovica, ovog trenera pa i kapitena … TO SE U NORMALNOM SVETU ZOVE: PLJACKA POD OKRILJEM I PODRSKU OD VLASTI . ta ista vlast u ovoj „zvezdinoj“ drzavi ljudima bez posla, bolesnim i gladnima struju iskljuci za 500 dinara ili ako dug imate 1000 dinara sudija izvrsitelj vam na vrata kuca da pokretnu imovinu popisuje-konfuskuje . krajnje je vreme da se normalni navijaci zvezde zapitaju: KO SU OVE KABADAHIJE…koje u ime zvezde narod PLJACKAJU ??? zar vam ovo nije najbolji primer ko je i kako je zveda od ove vlasti stavljena: MIMO SVAKOG ZAKONA NA TERENU I VAN NJEGA…ovo je jedno ZLO za narod u Srbiji, vise nas kostaju od ZELJEZARA SMEDEREVA , koliko gladnih, bolesnih, djaka pesaka, ljudi bez posla za DUDG sdcz preko 100 miliona ER-a MOZE DA SE SPASI ???

    0
    0
    Odgovori
  4. S’ VAMA I TREBA SVI DA SE ZEZAJU, ZASLUZILI STE TO PONASANJEM VASIH LEGENDI IZ UPRAVE KOJI SU VAM „DOMACINSKI“ I NAPRAVILE OGROMNE DUGOVE, KOJE JOS NISTE NI POCELI DA OTPLACUJETE, NEGO JOS GOMILATE NOVE I POJACANJA ZARAD PROVIZIJE I UGRADNJE I DALJE DOVODITE !!! Vama struju „iskljuce“ pred „vaznu“ utakmicu sa Metalcem, a nama struju iskljuce, pred tamo neku „nebitnu“ u Ligi Evrope sa Atletikom u Bg….Jeftina demagogija u reziji grofa od monte nigers i ostalih aboliranih „stranih drzavljana“ na pecalbi u Srbiji !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter