0
Evrokupovi

VALVERDE BESAN PRED PARTIZAN: Teški dani za naš klub, ovo boli!

Objavljeno: 05.11.15 u 15:39

Trener Atletik Bilbaa rekao je da je meč sa Partizanom odlučujući za njegov tim u Ligi Evrope.

On je na konferenciji pred ovaj meč bio veoma besan time što im španska liga nije izašla u susret kako bi odmorni ušli u utakmicu sa Partizanom.

– Teški dani za naš klub. Igrali smo u nedelju, žalili smo se i pitali da ne igramo u nedelju u 12 časova protiv Espanjola, ali to nije imao ko da čuje, nemamo vremena za odnor. Ne razumem zašto, to boli! Videćemo kako će proći meč s Partizanom

Naravno, govorio je i o duelu sa Partizanom, a posebno je istakao da je ovaj meč odlučujući, s obzirom da i Partizan i Atletik Bilbao imaju po šest bodova na tabeli.

– Kada imate ovakve kratke mini-lige, klubovi najčešće postignu svoje ciljeve do pete ili šeste runde. Četvrta runda je obično odlučujuća. Veoma je važno da pobedimo. Prošle godine smo eliminisani od Porta posle poraza u četvrtom kolu. Ko god da pobedi imaće veliku prednost – procenio je Ernesto Valverde.

Pogledajte ko je posetio fudbalere Partizana na treningu pred ovaj meč, kao i kakva su očekivanja zamenika kapitena crno-belih Stefana Babovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter