1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

LIGA EVROPE: Partizan danas sa Atletik Bilbaom

Objavljeno: 05.11.15 u 10:01

Fudbaleri Partizana igraće večeras od 21.05 sa Atletiko Bilbaom utakmicu četvrtog kola Grupe L u Ligi Evrope.

Kao što je poznato, crno-beli posle tri meča imaju dve pobede i poraz. Jedini izgubljeni susret u evropskom takmičenju „Parni valjak“ pretrpeo je upravo od Bilbaa u poslednjem kolu izgubivši u Beogradu sa 2:0.

Međutim, ime rivala nije ono što najviše brine navijače Partizana. Klub iz Humske nalazi se u težem obliku depresije, igra se raspala kao rasuti biseri, pa crno-beli ne samo da će imati težak ispit, već su u nedalekoj prošlosti sebi dozvoljavali kikseve sa klubovima sa znatno manjom reputacijom od ovog iz Baskije.

Svestan toga je i zamenik kapitena Partizana Stefan Babović. Ipak, ovaj moamk imao je pozitivna iskustva sa Bilbaom sa kojim se sastajao dok je igrao u Španiji.

– Pre tri godine sam ovde pobedio sa Saragosom i bio je lep osećaj. Bilbao je ovog puta apsolutni favorit u svim aspektima, od finansijskog do igračkog, mislim da je jedan od glavnih kandidata za osvajanje Lige Evrope, poručio je Babović i dodao:

– Idemo da uživamo u fudbalu, a stadion San Mames predstavlja jedno od najlepših mesta za dokazivanje. Ne vidim nijedan razlog za strah. U Partizanu pritisak uvek postoji, ali je najbitnije da posle meča moje kolege i ja možemo u svlačionici da se pogledamo u oči, da znamo da smo uradili sve u pokušaju da napravimo senzaciju, jer bi sve osim poraza bila senzacija – istakao je Babović.

Sa druge strane, trener Partizana Ljubinko Drulović najavljuje opuštenu igru svog tima budući da, smatra on, „klub nema šta da izgubi“.

– Ja se dobro osećam, iskreno. Volim ovakve utakmice. Donose pozitivan adrenalin, nadam se da se tako i moji igrači osećaju i da će Partizan i Srbiju predstaviti na pravi način. Učinićemo sve da osvojimo bodove, iako nas očekuje teška i zahtevna utakmica protiv jedne od najboljih španskih ekipa. Ali, opet, kažem, moramo da verujemo u nas, u ono što radimo. Stvarno se nadam da ćemo u četvrtak pokazati da će se Partizan vratiti na pozitivan put – rekao je Drulović

0
0

1 Komentara

  1. A zvezdana, gde i s’kim ona opsti, osim u namestenoj premijer ligi,i njene rentirane navijacice s’ Turcima, sheicima, arapima i aboliranima..DOK INSTITUCIJA IGRA U EVROPI, DOTLE PROSTITUCIJA PRAVI I GRABI JOS VECE DUGOVE OD STRANE ABOLIRANE I „ODLAZECE“ UPRAVE POSTAVLJENE OD ORGANA U MINUT DO 12-UVECE-U PONOC..PO HITNOM ZASEDANJU PAGANSKE VLADE.. !!!.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter