6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ISPLIVALO NA POVRŠINU: Otkriven razlog sukoba Kataija sa menadžerom

Objavljeno: 05.11.15 u 10:35

Kao što je poznato, fudbalsku javnost u Srbiji zapljusnuo je novi talas skandala koji ovog puta stižu iz crveno-bele kuhinje.

Naime, jedan od najboljih igrača Crvene zvezde u ovoj sezoni, Aleksandar Katai, upao je u žestoko verbalni okršaj sa menadžerom Boškom Jankovićem.

Kako prenosi Sport, razlog za nesuglasice između menadžera i fudbalera jeste navodnih „pet procenata od transfera“.

Navodno, Boško Janković trenutno raspolaže pravima na 5% od narednog transfera Aleksandra Kataija. Ipak, ovaj fudbalski agent želeo je dodatnih 5%, što se nimalo nije dopalo igraču crveno-belih, ali ni upravi kluba koja se već oglasila povodom ovog incidenta

Upravo zbog toga Katai i Janković su odlučili da čitav nesporazum reše „diplomatski“, na čist i tradicionalan srpski način: ukrštanjem pesnica.

Kada se čitav slučaj prevede u cifre, problem je ispao oko sume od približno 125.000 evra, budući da crveno-beli traže 2.5 miliona za transfer Kataija, a pet odsto od navedene sume je upravo 125.000 evropskih novčanica.

0
0

6 Komentara

  1. pa sunce li vam zarko!!!…..od 6 komentara 5 glodara….pa sta radite ovde koji krasni? idite pravite iglo….stize zima!

    0
    0
    Odgovori
  2. To je taj rad Tvorzinih novinara… Katai 2.5 milki, Grujić 4-5, a mali Žile oko 2 miliona… A na kraju Žile prodat za 5 a za ove ako neki Kinez istrese milion-dva, ima da pevaju… Kao i ranije sa Rajkom (Mala Nevesta), Srpskim Falkaom, itd…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter