0
Evropske lige

TRANSFER BOMBA U NAJAVI: Pirlo se vraća u Italiju?!

Objavljeno: 03.11.15 u 16:36

Italijanski mediji prenose da bi vremešni fudbaler Njujork Sitija mogao da se vrati u Seriju A i to u klub u kom je gotovo ponikao.

Navodno, trener Intera Roberto Manćini žarko želi da u timu ima organizatora igre kakav je Andrea Pirlo, i iako je on ovog leta prešao u Njujork iz Juventusa, pokušaće da pronađe način da ga dovede u redove nero-azura.

Mančini smatra da mu nedostaje kreativnosti u sredini terena i da bi to dobio upravo dovođenjem fudbalskog ‘Mocarta’ kako su mnogi prozvali Andreu Pirla. Pitanje je samo kakav je stav 36-godišnjeg fudbalera po tom pitanju.

Pirlo je inače bio fudbaler Intera u periodu od 1998. do 2001. godine, ali je uglavnom te sezone provodio na pozajmicama, a punu igračku afirmaciju stekao je u redovima najvećeg rivala Milana gde je za 10 godina osvojio dve Lige šampiona i dve titule u Seriji A.

Nakon pune decenije u Milanu prešao je kao slobodan igrač u Juventus gde je za četiri godine osvojio četiri ‘Skudeta’, a prošle godine uz Kup Italije, umalo osvojio ‘tripletu’, pošto je sa ‘Starom damom’ igrao finale Lige šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter