0
Evropske lige

DUPLA ZABRANA: Za Murinja zatvorene kapije stadiona ‘Britanija’!

Objavljeno: 02.11.15 u 20:30

Na svu muku i suspenziju koju će morati da odradi protiv Stouka, Žoze Murinjo će morati da trpi dodatne konsekvence u tom meču.

Naime, osim što će morati da plati 90 hiljada funti zbog nesportskog ponašanja, kao i da odsustvuje sa klupe Čelsija u duelu protiv Stouka, portugalski stručnjak neće smeti ni da priđe stadionu ‘Britanija’ na kom će se predstojećeg vikenda igrati meč ova dva tima.

Osim što se ponašao nesportski na terenu, kao i van njega u izjavama medijima, Murinjo je ulazio u sudijske svlačionice posle meča sa Vest Hemom koji je Čelsi izgubio rezultatom 2:1.

Ovu nesvakidašnju kaznu potvrdila je Fudbalska asocijacija Engleske, pa će Murinjo u tom meču 12. kola morati da ostane u Londonu i meč svog kluba gledati putem televizije.

Čelsi za sada ima jednu od gorih sezona, pošto se posle 11 kola Premijer lige nalazi tek na 15. mestu na tablei sa svega 11 osvojenih bodova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter