0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POGAZIO DATU REČ: Novi trener Novog Pazara prešao preko obećanja

Objavljeno: 01.11.15 u 19:51

Trener Novog Pazara Radmilo Ivančević rekao je danas da je dolaskom u taj klub pogazio svoje obećanje da više neće raditi u srpskom fudbalu.

– Prihvatajući poziv Pazara pogazio sam reč datu posle Kragujevca da više nikada neću raditi u srpskom fudbalu. Nisam mogao, ipak, da odbijem neke ozbiljne ljude, koji su obećali da ćemo zajedno učiniti sve da vratimo ovaj klub vratimo na stare staze, rekao je Ivančević na zvaničnoj promociji na Gradskom stadionu, prenosi Beta.

Novopazarci su u subotu odigrali 1:1 protiv Javora u Ivanjici u 16. kolu Super lige Srbije, ali Ivančević nije imao pravo da sedi na klupi, pa je tim vodio pomoćni trener Izet Ljajić.

– Bio sam s ekipom, nije bilo loše, ali evidentno je da treba mnogo toga da uradimo da bi ostvarili željene ciljeve, ocenio je Ivančević.

On je naglasio da je jedan od razloga njegovog dolaska u Novi Pazar i činjenica da u tom gradu ima mnogo navijača turskog Fenerbahčea, u kojem je Ivančević branio između 1977. i 1979. godine.

– Radi se o pravoj fudbalskoj sredini, što je redak slučaj na ovim prostorima. Ja sam stari Fenerovac, a ove ima puno navijača tog kluba, pa mi je želja da zajedno igramo dobar fudbal i pobeđujemo, kazao je Ivančević.

Novi Pazar je deseti u Super ligi Srbije sa 20 bodova, a u sledećem kolu biće domaćin lučanskoj Mladosti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter