0
Evropske lige

MOŽDA I NIJE TOLIKO SPECIJALAN: Šest kandidata za Murinjovo mesto

Objavljeno: 01.11.15 u 23:06

Engleski mediji se prosto utrkuju u licitiranju ko bi mogao da zameni Žozea Murinja na klupi Čelsija iako Portugalac još uvek nije dobio otkaz, a veliko je pitanje i da li će uopšte u skorije vreme.

Naime, Roman Abramovič je navodno postavio uslov da ukoliko Murinjo želi da ostane u klubu ekipa mora što pre da beleži pozitivne rezultate i da se približi pozicijama koje vode u Ligu šampiona.

Naravno da je oprez ruskog tajkuna prouzrokovan visokim obeštećenjem koje bi morao da isplati Portugalcu ukoliko ga otpusti, a ako se to zaista i desi pitanje je ko bi mogao u sred sezone da ga zameni.

Među kandidatima koji se spominju bez posla su trenutno Gus Hidink i Karlo Anćeloti, a posao imaju Pep Gvardiola (Bajern) i Antonio Konte (Italija) i teško da bi ga se odrekli pre kraja sezone, kao i Ronald Kuman koji bi verovatno lakše napustio klupu Sautemptona uz određeno obeštećenje.

Kao jedno od rešenja spominje se čak i Džon Teri, kapiten Čelsija, koji je ove sezone češće na klupi za rezerve nego na terenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter