9
Domaći fudbal

PARTIZANOVAC POMAŽE ZVEZDI: Knežević vređao sudiju i dobio drugi žuti karton (VIDEO)

Objavljeno: 31.10.15 u 17:45

Crvena zvezda od 30. minuta ima igrača više na terenu. Naime, bivši štoper Partizana, a sada Partizana Srđan Knežević oštro je startovao na Marka Grujića, te mu je sudija Dejan Filipović pokazao žuti karton. Iskusnom defanzivcu to nije bilo dovoljno, te mu se sa usana moglo pročitati da je vređao sudiju, a ovaj mu odmah pokazao drugi karton i put u svlačionicu.

(Izvor: YouTube/Sports Highlights)

0
0

9 Komentara

  1. Da pojasnim pfc-u… Znam iz prve ruke… Pre desetak godina Čović i Terzić namestili velikog zvezdaša Srđu da igra za partizan, pa da kad za desetak godina pređe u OFK, da namerno dobije crveni da pomogne da se zvezda odlepi partizanu na plus… koliko…3, a ne 19. U jbt, to je prava istina…

    0
    0
    Odgovori
  2. i posle crvenog mu nije nista rekao … cilj je ostvaren , nema potrebe od viska razgovora … posle crvenog bi svaki fudbaler nasrnuo na sudiju i jos zesce bi psovao i pokusao fizicki kontakt … ali ovo je to , TO je TO

    0
    0
    Odgovori
  3. „PARTIZANOVAC“koji je pravio incidente protiv Partizana, danas je namerno dobio crveni karton. Namera je jasna i malom detetu. Kad si potplacen da dobijes crveni karton, radis upravo ovo sto je on uradio. Grub start za zuti, a onda psujes sudiju dok ti ne da crveni. Bravo Terzicu. Covek ima 16 bodova prednosti, ali lopov ostaje lopov i voli na kvarnjaka. Kako on radi objasnio je Nikola Dzoni, ali tek kada ga je klub otresao kao slinu.

    0
    0
    Odgovori
    • Pricas gluposti… Srdja je veci glodar i od tebe, sigurno i Zvezdu takodje vise mrzi.. Licno ga poznajem, i znam o cemu ti govorim! Jednostavno ispao je glup u toj situaciji kada je iskljucen… Da li je moguce da ti verujes u te gluposti sto pises? Terza namestio? Mi smo ispred vaseg malog kluba gotovo 20 bodova… Odavno nisam ovakve budalastine procitao…sa vama uvek komedija!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter