0
Evropske lige

FOTO: KICKER.DE

PRONAŠAO PRVO POJAČANJE: Jirgen Klop dovodi Srbina u Liverpul

Objavljeno: 30.10.15 u 12:06

Jirgen Klop je pronašao prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku, a to će po svemu sudeći biti Neven Subotić.

Dolaskom nemačkog stručnjaka mnogi navijači Liverpula su se ponadali da bi ova sezona automatski mogla da bude spašena. Međutim, sam Jirgen Klop rekao je po dolasku da ne treba očekivati uspehe odmah, već u dužem periodu, a najavio je titulu u naredne četiri godine.

Postepeno će dovoditi pojačanja, a po svemu sudeći prvo u nizu biće iz Srbije, odnosno, njegovog bivšeg kluba Borusije Dortmund. Neven Subotić je u potpuno drugom planu kod novog trenera Tomasa Tuhela i to je karta na koju igra Liverpulov menadžer.

Saradnja Subotića i Klopa traje još iz vremena kada su obojica bili u Majncu, tačnije, kada je Klop prebacio stamenog štopera iz drugog u prvi tim Majnca, a onda ga i poveo sa sobom u Dortmund.

Realno je i da Liverpul neće morati mnogo novca da utroši za srpskog internacionalca, s obzirom da je ove sezone odigrao samo jedan meč u Bundesligi, jer prednost u odnosu na njega imaju Humels, Papastatopulos i Ginter.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter