8
Fudbal

FOTO: STARSPORT

VUČELIĆ PREDSEDNIK JSD: ‘Ubiše nas legende, to je nasilje u porodici!’ (FOTO)

Objavljeno: 29.10.15 u 15:31

Kao što se već znalo, potpredsednik FK Partizan Milorad Vučelić je na Skupštini jednoglasno izabran za prvog čoveka Jugoslovenog sportskog društva Partizan.

Ono što možda nije bilo najjasnije je da je izabran na predlog doskorašnjeg predsednika i nekadašnjeg trenera KK Partizan Duška Vujoševića.

-Biću dostojanstven i neću pognuti glavu, iako mač visi iznad. Odajem veliko priznanje Vujoševiću, da kažem da je jedan od najboljih trenera u istoriji naše porodice. Imaće uvek svoje mesto u Partizanu, on je živa legenda – rekao je Vučelić, a prenosi Tanjug.

Protiv Partizana se vodi kampanja.

-To je sramota i bruka onih koji to rade, ali izdržaćemo. U svom životu nisam video to, u kampanju se uključuju razni sveštenici i đavoli koji nemaju veze sa pravoslavnom crkvom.

Crvena zvezda ima drugačiji status.

-Aktuelni smo fudbalski šampioni u Srbiji, decenijama bili u košarci i to se okončalo. Imamo probleme, ali slični ne smeju da zucnu, pogotovo o našem rivalu.

Vučelić je dodao:

-Potrebna nam je podrška, a ne’ljubav’, kao što rade bivši naši članovi koji nas kritukuju. Ubiše nas legende, svaki dan se javljaju u novinama. To je nasilje u porodici, koje se prijavljuje – zakjučio je Vučelić, koji se po načinu komunikacje ne razlikuje mnogo od Vujoševića.

Novi potpredsednici cu Nenad Golijanin i Andrea Arsović. Još dva potpredsednika će naknadno biti izabrana.

U novom Upravnom odboru biće: Miloš Vazura, Zoran Popović, Vojislav Nedić, Nenad Golijanin, Miroslav Nedić, Mladjan Šilobad, Aleksandar Šoštar, Velimir Marjanovic, Aleksandar Blagojević, Borko Drašković i Duško Jovanović.

Na sednici su prisustvovala 93 člana iz 21 kluba, što je bilo dovoljno za kvorum.

Evo i delića atmosfere:

0
0

8 Komentara

  1. Jel to hoces da usrecis i JSD sa Vazurom Nedicem itd,mada dokazali su se kao „grobari“ PFC jos nam fali Vucicevic(informer) da zakuca eksere u sanduk,i sorava sisa sa amnezijom bude srecna!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. USKORO SE STVARA NOVI MILOS OBILIC(a to sigurno nije Vucela..), OZIVLJAVA I KRECE „REPRIZA“ IZ SLAVNE PROSLOSTI SRBIJE, PONOVO „TEROR“ I UNISTENJE TURAKA NA SVETOJ SRPSKOJ ZEMLJI..!!! .!. XXAAXXAA .!. SMRT FASIZMU I TOTALITARIZMU I IZOLACIJI SRBIJE !!! ZIVEO PARTIZAN I MAJKA SRBIJA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter