0
Domaći fudbal

SPARTAK NAŠAO TRENERA: Spominjao se Hrvat, a na klupi Rus!

Objavljeno: 28.10.15 u 17:34

Spartak iz Subotice ima trenera. Spominjao se Hrvat, a na klupu seda Rus. U pitanju je nekadašnji ruski i sovjetski reprezentativac Andrej Černišov.

Direktor Spartaka Dragan Đorđević rekao je da će ugovor na godinu i po dana biti potpisan elektronski večeras, a da će novi trener doputovati u subotu popodne „ili ne daj bože u nedelju“, prenosi Beta.

Neće biti na svom radnom mestu u subotu protiv Radnika u Surdulici, pa će se navijačima predstaviti protiv Javora u 17. kolu na domaćem terenu.

Preuzeće Spartak na deobi pretposlednjeg mesta u Superligi sa 11 bodova posle 15 kola, a tim je u pobedi nad Zemunom u 1/16 finala Kupa Srbije predvodio pomoćni trener Darko Sekulović.

Černišov (47) je igrao za Dinamo Moskvu, Spartak, Šturm, Paok, Torpedo, Rubin i mnoge druge. Za reprezentaciju Sovjetskog Saveza ima 18 nastupa, i tri za Rusiju.

Kao trener je vodio mladu reprezentaciju Rusije, Dinamo Tbilisi, Akžaik iz Kazahstana, Al-Fahahil iz Kuvajta i brojne druge.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter