3
Evropske lige

DA LI SE VRAĆA U PARTIZAN? Stojke napušta Makabi, ništa od ostanka u Izraelu

Objavljeno: 27.10.15 u 09:31

Iskusni čuvar mreže i bivši golman Partizana, Vladimir Stojković, izjavio je da će definitvno napustiti ekipu Makabija iz Haife.

Stojković navodi i da će karijeru nastaviti u Turskoj ili možda u Engleskoj, gde je već imao prilike da se oproba čuvajući mrežu Vigana.

– Rastanak se primakao… Moglo je da dođe do dogovora, bio sam raspoložen da ostanem, pregovarao sam sa čelnicima kluba četiri meseca. Čak smo u jednom trenutku maltene pružili ruke. A, onda su se predomislili, počeli da menjaju ponuđene uslove i tu je bio kraj. Idem u Tursku ili Englesku. Bilo je i letos ponuda i poziva – rekao je Stojković, prenosi Sport.

Iako Stojković o tome nije pričao, nije isključena mogućnost ni povratka u bivši klub, beogradski Partizan.

Ipak, popularni Stojke je naglasio da će mu rastanak teško pasti pre svega jer je ostvario dobar odnos sa fanovima izraelskog kluba.

– Zajedno smo do januara, do prelaznog roka. Navijači Makabija su čudo, učinili su me srećnim ovde i to im nikad neću zaboraviti – naglasio je Vladimir Stojković.

0
0

3 Komentara

  1. Dolazi bre stojke i spasavaj nas od ovog mrtvog zivka… Vidis kakva je mrcina kao zavesa na golu… Dobrodosao u voljeni klub…

    0
    0
    Odgovori
  2. Stojke najhrabrije srce Srbije!!!

    Vrati se Stojke!

    A turci konjanici mustafe su imali bajka, gde ga dadose za male pare..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter