0
Evropske lige

ANRI TVRDI: Gvardiola će izabrati Premijer ligu

Objavljeno: 27.10.15 u 17:39

Nekadašnji napadač i legenda Arsenala Tijeri Anri rekao je da očekuje da se trener minhenskog Bajerna Pep Gvardiola pre ili kasnije oproba u Premijer ligi. 

 

– Mislim da će Gvardiola doći u Premijer ligu. On je takmičar i mislim da želi da osvoji titulu u svakoj mogućoj ligi. Premijer liga mu leži potpuno, a on je sjajan trener i ima odličan pogled na igru. Jedan je od najboljih menadžera koje sam ikada imao i zahteva veliku disciplinu. Gvardiola takođe priča engleski, tako da verujem će doći u Englesku, pre ili kasnije – rekao je Anri za Skaj Sport.

Anri je tokom karijere igrao za Monako i Juventus, dok je sa Pepom Gvardiolom sarađivao u Barseloni. Igračku karijeru završio je u Njujorku i trenutno radi kao stručni konsultant na televiziji.

Sa Barselonom ima osvojene dve titule šampiona, Kup Kralja, Superkup Španije, Ligu šampiona, UEFA Superkup i FIFA Svetsko klupsko prvenstvo.

Gvardiola se prethodnih meseci dovodio u vezu sa Mančester Sitijem, dok je veliko interesovanje za njega pokazao i Čelsi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter