4
Fudbal

IZRAELCI LJUTI: Srpska ‘jedinica’ napušta Haifu?

Objavljeno: 26.10.15 u 09:10

Vladimir Stojković skoro sigurno u zimskom prelaznom roku napušta Izrael, ali neće dalkeo otići.

Odnosi na relaciji „jedinica orlova“ i uprava Makabi Haife su narušeni. Ako je verovati dobro obaveštenim izvorima u Srbiji i Izraelu, Vladimir Stojković će ove zime napustiti Bliski Istok. Naime, odličnom čuvaru mreže i jednom od najboljih pojedinaca Makabi Haife uskoro ističe ugovor, te mu je klub ponudio novi četvorogodišnji, što je on odbio. Upravi izraelskog tima ne preostaje ništa drugo nego da u sledećem prelaznom roku proda bivšeg golmana Crvene zvezde i Partizana i zaradi novac.

Za Vladimira Stojkovića postoji interesovanje inostranih klubova, to jest timova iz Turske. Imena još nisu poznata, ali se predpostavlja da je reč o onim najbogatijim. Detaljnije informacije znaćemo kako se bude bližila januarska „transfer pijaca“.

0
0

4 Komentara

  1. Istina,, A sta ce mo sa ustasama koje su igrale u C-Zvezdi, i istu trenirali! Vasi su dresovi crveno bijeli sahovnicarski. Na prijemu ustaske nogometne reprz.Hrvatske kod poglavnika Franje Tudjmana 1998 na Pantovcaku,a povodom osvojenog 3-eceg mj.na nogometnom prvenstvu svijeta u Francuskoj,ustasku reprezentaciju su predvodili i 3 nogometasa C-Zvezde. Robert Prosinecki,Goran,Juric,i Tomislav Ivkovic kao trener golmana. Posle grljenja i ljubljena ustaske mladezi sa svojim poglavnikom i ocem NDH Franjom Tudjmanom, koji im je podijelio medalje,Zvezdine ustase Prosinecki ,Juric,i Ivkovic obuceni u sahovnicarsko crveno bijele uniforme,sa salovima i sahovnicama na kapama, kakve nose i u svom klubu u Ljutice Bogdana,nastavili su zabavu i orgijanje sa cuvenim USTASOM MARKOM PERKOVICEM TOMPSONOM,koji je bio nazocan na slavlju kod poglavnika.(dokazi google i YT.)
    Gospodine Istina, Za vas klub je igrao i sadasnji MUDJAHEDIN IZ BIH,tacnije iz Bugojna Miralem Zjajo.Ne znam dali se sjecas,ili si bio mlad da je dolazeci iz Iskre u Zvezdu bio nepravilno registrovan ,i samo zahvljujuci Miljanicu, koji je bio prd.FSJ. Zvezda nije izbacena u 2.u ligu. Za vrijeme ovog krvavog rata vas igrac Zjajo je pustio bradu,podrezao pantalone,i da ti dalje ne zborim. O tome moze vise da kaze prem.Srbije A.Vucic, koji je iz Bugojna kao i Zvezdin mudjahedin..
    Otkuda da date navijacima ime DELIJA,a nema te nista sa turcima. To je isto da kazes da Srbija nema nista sa Turskom,a Beograd pun turskih naziva od Dorcola,Kalamegdana,Terazija,i jos 7860 turskih rijeci koje se pominju u Srpskom rijecniku.. Ja sam Srbin iz Bijeljine, i nisam sretan sto su turci skoro 500 godina pravili zulume nad mojim narodom,ali ti samo odgovaram na tvoje konstatacije da je po tebi Partizan zagrebacki i jugoslov.klub,a Crvena Zvezda navodno srpski, sto je vrlo interesantno, da je jedan srpski tim dobio ime po ZVEZDI PETOKRAKI KOJU SU SA PONOSOM NOSILI PARTIZANI TITOVE JUGOSLAVIJE,I BILA JE JUGOSLOVENSKI SIMBOL OTPORA!!
    Pozdrav za Srbiju iz Bijeljine RS!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Jes Dzambo, Nema gorih poturica od vas DELIJA. Pa vi crveno bijeli SAHOVNICARI,nasli nekome nesto da kazete..
    Uzeli ste ime na BOJOVNIKA SULEJMANA VELICANSTVENOG,–DELIJE—koje su pocinile mnogo jada ubistava i silovanja srpskih majki i djevojaka, za skoro 500 g.haraca nad srpskim zivljem..
    I vi se nasli da sami sebi dajete imena zlotvora koji su se zvali DELIJE,a jos da se nebih neko sjetio da ste se poturice gore od turaka,nekome dajete ime Mustafa.

    0
    0
    Odgovori
    • Ako je neko sahovnicar,onda ste to vi,jer ste osnovani u Zagrebu i gotovo ceo tim su vam cinili domobrani i ustase iz tadasnje NDH. Svi dobro znamo da su oni bili jagnjad i nisu taknuli nijednog Srbina i nehrvata,tako da je deplasirano da nam ti i tebi slicni delite lekcije o Turcima,sa kojima mi nemamo nikakve veze,za razliku izmedju vas i Hrvata.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter