3
Domaći fudbal

BJEKOVIĆ: Kako je moguće da je Saša Ilić zaboravljen?

Objavljeno: 25.10.15 u 10:41

Nekadašnji direktor Partizana, Nenad Bjeković, razočaran je tretmanom koji je u crno-belom klubu dobio dugogodišnji kapiten i živa legenda kluba, Saša Ilić.

Naime, Bjeković je revoltiran što je funkcija sportskog direktora kluba poverena Ivici Ilijevu, bivšem igraču kluba iz Humske koji će na novo radno mesto biti prmovisan u ponedeljak ili utorak.

– Saša Ilić je jednostavno morao da bude kandidat za mesto sportskog direktora, a nije ni pomenut. Nemam ništa protiv momaka koji su u užem krugu. To su moja deca, koju sam doveo i lansirao u prvi tim. Ali, neki koraci se preskaču i ne znam razlog za tako nešto. Ilić je mnogo dao Partizanu i kada je vraćen u klub, plan je bio da bude imenovan u sportskog direktora kada završi karijeru. Vidim da se u klubu radi sve mimo plana, da se gledaju lični interesi, i to nije dobro – kazao je Bjeković u razgovoru za Sport.

On je naglasio i da je imao jak uticaj na odluke prethodne uprave i dolaske Ivana Tomića i Mladena Krstajića.

– Dugo sam obavljao funkciju sportskog direktora i znam šta ona nosi. Kakve izazove, iskušenja, probleme… Mnogo toga sam prošao i kada sam se povukao predložio sam Ivana Tomića da me nasledi i nisam pogrešio. Sjajno je odgovorio obavezama, ali zbog nekih drugih stvari, koje nemaju veze sa fudbalom i učinkom, bivša uprava ga je oterala. Slično se desilo sa Krstajićem – konstatovao je Bjeković.

0
0

3 Komentara

  1. Nece Sale da da legitimitet ovoj nazadnoj upravi, kao DZONI STO JE U DEVASTIRANOM KLUBU DAO, PA SADA PLJUJE NA SVA USTA ABOLIRANU UPRAVU POSTAVLJENOJ OD „VODJE“ I JUDE SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Upravu je. Saša Ilić je igrao sa velikim brojem igrača, ima iskustva što se procenjivanja tiče, dovoljno dugo je u Partizanu i mogao bi igraču i menadzeru da predstavi Partizan u pravom svetlu. Sad, kolika mu je moć ubedjivanja, to ne znam.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter