0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAZLAZ: Zagorčić nije više trener Vojvodine, na klupi privremeno legenda kluba

Objavljeno: 22.10.15 u 17:40

Trener Zlatomir Zagorčić od danas više nije šef stručnog štaba Vojvodine, odlučeno je nakon sastanka između trenera i članova Upravnog odbora kluba.

Trener Zlatomir Zagorčić smenjen je sa mesta šefa stručnog štaba Vojvodine, odlučeno je nakon sastanka između trenera i članova Upravnog odbora kluba. Osim Zagorčića, sa mesta pomoćnog trenera FK Vojvodina smenjen je Zoltan Sabo.

Do imenovanja novog šefa stručnog štaba, brigu o prvom timu Vojvodine privremeno će preuzeti dosadašnji Zagorčićev pomoćnik i igračka legenda FK Vojvodina – Goran Šaula.

Fudbalski klub Vojvodina koristi ovu priliku da se zahvali Zlatomiru Zagorčiću i Zoltanu Sabou na svemu što su uradili za klub u prethodnom periodu, a posebno na rezultatima i igri koju je naš tim prikazao u kvalifikacijama za Ligu Evrope, tokom kojih smo ostvarili i istorijsku pobedu nad Sampdorijom u Torinu i time zaslužili pohvale čitave fudbalske Srbije.

Ipak, rezultati u prvenstvu Srbije već duže vreme nisu na nivou kakav zahteva klub kao što je Vojvodina i samim tim je postignuta zajednička saglasnost da su određene promene neophodne.

Zlatomiru Zagorčiću i Zoltanu Sabou fudbalski klub Vojvodina želi sve najbolje u nastavku njihovih karijera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter