2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOLJE ZVEZDA NEGO ‘FARMA’: Božović se i požalio pred Vojvodinu. Šta ga to brine?

Objavljeno: 20.10.15 u 14:02

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović veruje da će njegovi izabranici nastaviti pobedonosni niz i posle derbija 14. kola Superlige.

-Očekuje nas težak meč, jedan od derbija šampionata. Vojvodina ima solidnu ekipu, što je pokazala u Evropi protiv Sampdorije. Bez obzira na sve, očekujemo nastavak niza i uz dužno poštovanje sve zavisi od nas. Ako budemo na nivou pobedićemo – rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Božović se i požalio.

– Imamo problema zbog čudnog sudijskog kriterijuma. Prozivaju nas da često imamo igrača više, ali su moji igrači na meti grubih startova. Zvezdini fudbaleri su pokretljiviji, brži i teško ih je zaustaviti. Mnogo faula prave na nama, zbog čega su povređeni Grujić i Jovanović, danas ćemo videti da li će igrati – istakao je Božović.

Klupski rekord drži trener Slaviša Stojanović sa 15 pobeda u nizu, a on je blizu…

– Imao sam seriju kao trener Borca i Lokomotive od 13 mečeva bez poraza, ali ovoliko pobeda nisam nikad. Čuo sam za Stojanovićev rekord, voleo bih da stignemo, ali se ne opterećujemo. Svaka naredna utakmica je najbitnija, ako uspemo da pobedimo sva četiri meča na svom terenu onda ćemo biti prvaci prvog dela sezone – dodao je Božović.

Dodao je da strepi od Ognjena Ožegovića, posebno jer je prošao omladinsku školu Zvezde.

– Svi bivši igrači Zvezde imaju veliki motiv protiv bivšeg kluba, postigao je šest golova, nekoliko efeknih. Izgleda kao da je čovek motiva, inspirišu ga velike utakmice. Pored njega tu je Stanisaljević koji ima dobar šut. Mi smo gazde ovde, ali može da se desi. Po kvalitetu smo bolji – poručio je crnogorski stručnjak.

O Zvezdinim fudbalerima se svuda lepo piše….

-Bolje o tome da se piše nego o „Farmi“ i „Velikom bratu“. Nekada su idoli bili Džajić, Bregović, Čolić… Voleo bih da su svaki dan u novinama moji igrači.

Božović ističe da klub normalno funcioniše.

– Imamo rukovodstvo, imamo poštenog predsednika (Mijailović prim. aut), kao i drugog koji lebdi nad stadionom (Džajić), tu je i generalni direktor (Terzić) i Tole (Karadžić) je na svom mestu. Sasvim dovoljno. Bitnije je da pobeđujemo, a šta će biti to niko ne zna.

Najbolji strelac lige Aleksandar Katai je bivši fudbaler Vojvodine.

– Ako uđemo u utakmicu kako bi trebalo neće biti problema. Emocije ostavljam sa strane, profesionalac sam i daću sve od sebe. Svi ćemo biti motivisani – rekao je Katai.

Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine igra se sutra od 17.30 na stadionu Rajko Mitić, posle čega će biti organizovan humanitarni koncert za Kosovo i Metohiju.

Informišite se i kakvo je stanje u Vojvodini, a ide naruku crveno-belima iz Beograda…

0
0

2 Komentara

  1. Pa i ova nasa **premijer liga** je nalik sou programu **farma**, **parovi ** i ostalo, jer od utakmice prvog kola protiv ofkane ovoga gazde iz crne gore je poznato ko ce biti sampion, samo jos ne moze da procuri u javnost jer se jos vaga i merka ko ce ispasti. mada po svemu vidjenom zrtve su uvek filijale ovoga gazde tako da ce mo videti sta ce vreme doneti

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter