4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SKUPA POBEDA: Partizan bez sedmorice napada Bilbao

Objavljeno: 19.10.15 u 13:15

Ljubinko Drulović je debitovao pobedom protiv Javora na klupi Partizana u meču 14. kola Superlige Srbije, ali taj trijumf mogao bi skupo da košta crno-bele u nastavku jesenjeg dela sezone.

Naime, posle meča protiv Ivanjičana lista povređenih igrača proširena je za još dva imena pošto su se na njoj našli i Marko Jevtović i Darko Brašanac.

– Brašanac će, zbog ruprture zadnje lože, pauzirati s treninzima između dve i tri nedelje. Jevtović danas ide na magnetnu rezonancu, pa ćemo tek tada znati njegovu definitivnu zdravstvenu procenu, rekao je za Blic doktor kluba iz Humsje Ilija Rosić.

Van tim zbog povrede i dalje je kapiten tima Saša Ilić, kao i Lazar Ćirković, a dobra vest je da su sa laganim treninzima počeli Abubakar Oumaru, Gregor Balažic i Stefan Babović, ali veliko je pitanje da li će biti spremni za duel sa Atletikom iz Bilbaa, koji je na programu u četvrtak od 19 sati.

0
0

4 Komentara

  1. Taj Babivic koji vam toliko smeta je nase dete i najbolji je igrac. Takozvani navijaci sa istoka i zapada ako zvizde ne moraju ni da dolaze!

    0
    0
    Odgovori
  2. Partizan bar poslednjih 20 godina nije imao ovakav tim. Nedostajao je samo autoritativni trener da ih ukomponuje, a sad je i on tu. Sigurno ce prezimiti u Evropi, a ni titula me ozbiljno ne brine. Sto se povredjenih tice, imamo dosta dobrih alternativa.

    0
    0
    Odgovori
    • „Nikada slabiji tim“ hteo si reci!?
      Ne znam koliko pratis i znas o fudbalu, ali nikad sporiji tim nismo imali. Cela nam odbrana, defanzivna a i ofazivna sredina spora, cak su Abubakar i donekli Grbic jedini igrac koji su brzi, eksplozivni sa loptom. Zivkovic je trenutno nas najbolji igrac, i ako Zile, Abubakar i Grbic imaju svoj dan, onda vuku oni maltene celu ekipu.
      Kretnja bez lopte skoro ne postoji, pogotovu kada smo u posedu lopte, izradjene akcije i dupli pas je nesto nama strano, kretnja zadnje linije ocajna, brza kontra za nas „strani pojam“…
      Za mene, to sto Partizan trenutno igra je fudbal ’60_ih,
      ali sa jako slabijim(losijim) fudbalerima od tadasnjih prosecnih fudbalera(o velikom broju tadasnjih velemajstora fudbala da nepricamo).
      Drulovicu puno srece, trebace ti!
      Napred Partizan

      0
      0
      Odgovori
  3. Stefan Babović nam netreba samo Oumaru i nismo ništa oštećeni. Čak ako neigra Babović bićemo jači. Što dalje od Partizana ako nećete zvižduke sa istoka i zapada.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter