0
Evropske lige

ROJ HODŽSON: Staridž mora da se dokaže

Objavljeno: 18.10.15 u 11:22

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske, Roj Hodžson, uveren je da je pred napadačem Liveprula Danijelom Staridžom dug put dokazivanja do nacionalnog dresa.

Hodžson smatra da brzonogi napadač, ukoliko želi da se izbori za mesto u startnih 11 selekcije „Gordih albiona“ najpre mora da pokaže svojim igrama da takvu priliku zaista i zaslužuje.

Tokom prošlih godinu dana Staridž je imao velikih problema sa povredama zbog kojih je propustio remi Liverpula sa Totenhemom (0:0) u subotu.

Kao posledica svega toga Staridž se nije našao na meču kvalifikacija za EP 2016. godine, a poziciju napadača u dresu reprezentacije prepustio je Hariju Kejnu i Vejnu Runiju.

– Bilo bi jako smešno i neozbiljno reći da je Staridž u ovom trenutku prvi izbor – oštar je bio Hodžson.

– Danijela u pravoj formi nismo videli već godinu dana – poručio je sleketor Engleske.

– Nisam spreman da u ovom trenutku kažem da je Danijel prvi izbor. Ali to neću reći ni za Runija ni za Kejna. Svako je u konkurenciji. Presrećan sam što se napadač Liverpula vratio terenu – poručio je Hodžson.

– Svestan sam da Danijel i sam zna, ali i da to znaju ljudi iz Liverpula, da je njemu potrebno puno rada pošto je imao zdravstvenih poteškoća dug vremenski period. Čak i kada se vrati u punu formu što se tiče fizičke spreme, i dalje će morati da ulazi u ritam, a za to je potrebno nekoliko utakmica – istakao je Hodžson

– Ipak, mi u Savezu smo zadovoljni što se vratio mečevima i očekujemo da ponovo bude igrač kakav je bio pre povreda, tako da verujemo da će moći da nam pomogne – podvukao je selektor Engleske.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter