2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOKAZ DA JE PRAVI GROBAR: Milinković dobio otkaz, ali je Partizanu oprostio veliki dug

Objavljeno: 18.10.15 u 10:07

Uprava Partizana nedavno je uručila otkaz trener Zoranu Milinkoviću nakon serije loših rezultata u Superligi.

Iskusni strateg upisao je dve pobede iz dva meča u Ligi Evrope, ali su ga posrtaji u domaćem takmičenju koštale radnog mesta.

Kap koja je prelila čašu strpljenja rukovodstva „Parnog valjka“ bio je remi u Surdulici (2:2) nakon kojeg su mu se čelnici kluba zahvalili na saradnji postavivši Ljubinka Drulovića na mesto šefa struke.

Ipak, nekadašnji fudbaler i sad već bivši trener pokazao je da je veliki partizanovac, pošto je odlučio da oprosti dugovanja kluba u iznosu od nimalo malih 300.000 evra.

Kako piše list Sport, Milinković je posle sporazumnog raskida ugovora od čelnika zatražio da mu ne isplate ceo iznos dogovorene plate. 

Ovaj strateg, po slovu ugovora, da je ostao na klupi aktuelnih šampiona Srbije, do kraja mandata bi zaradio navedenih 300.000 evra, ali je želeo da pomogne klubu i zbog toga je odlučio da se odrekne ovog novca.

 

0
0

2 Komentara

  1. Uvek sam govorio da Kiza snosi najmanju odgovornost za trenutne rezultate kod nas u odnosu na ODLICNE u EVROPI, POJACANJA SU MORALA DOCI U PRELAZNOM ROKU DA BI IMALI IGRACE ZA 2 FRONTA, ovako nazadna uprava je taj novac „USMERILA“ NA NAZADNE POTREBE PARTIZANA, KAO STO CE I OVAJ KIZIN OPROST DUGA BITI ZLOUPOTREBLJEN OD ISTIH !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter