0
Evropske lige

FOTO: Twitter, Crop

SAMI KEDIRA: Juventus mora da pokaže kvalitet

Objavljeno: 16.10.15 u 08:49

Novajlija u taboru ekipe Juventusa, Sami Kedira, uveren je da njegov tim u svom sastavu poseduje neverovatno kvalitetne fudbalere uprkos lošim rezultatima u Serija A na startu sezone.

Nakon 7. kola u Serija A ekipa aktuelnog šampiona Italije nalazi se na 12. mestu na tabeli sa svega 8 osvojenih bodova. 

Četu Masimilijana Alegrija u nedelju od 18.45 sati na stadionu „Đuzepe Meaca“ čeka veliki derbi, susret sa ekipom drugorangiranog Intera.

 – Inter je na sjajan način počeo sezonu, ali Juventus je tim koji poseduje vrhunski kvalitet jer imamo odlične igrače – rekao je Kedira za „Sky Sport Italia“.

 – Imamo neverovatno jaku sredinu terena posedujemo značajan kvalitet i na ostalim pozicijama. Svi igrači su u odličnoj formi, treniramo dobro, tako da jedva čekamo da istrčimo na teren – poručio je fudbaler koji je letos stigao iz Real Madrida.

 – Maksimalno takmičarski gledamo na derbi u nedelju. Svesni smo da će biti težak susret, ali moramo da izvučemo pozitivan rezultat i da pružimo blistavu partiju – insistira reprezentativac Nemačke.

 – Svi znaju da nismo počeli dobro, ali na taj način je šampionska trka samo dobila na uzbuđenju, a mi smo dorasli izazovu. Trenutno smo fokusirani samo na prvenstvo, pošto je ono jedino važno u ovom momentu. Rešeni smo da zabeležimo skok na tabeli – istakao je Kedira.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter