5
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

KIZA SE EMOTIVNO OPROSTIO OD PARTIZANA: Druloviću, srećno, ja odoh na jug!

Objavljeno: 16.10.15 u 14:55

Bivši trener Partizana Zoran Milinković oprostio se danas od crno-belih i novom šefu stručnog štaba Ljubinku Druloviću poželeo mnogo sreće u nastavku sezone.

– Za mene i moju porodicu bila je i biće velika čast što sam bio deo Partizanove porodice. Referenca koja u mojoj karijeri stoji, ispisana je zlatnim slovima. Kao što sam želeo i sebi postavljao sa upravom ciljeve na šampionskom putu Partizana, tako želim mnogo trofeja i pobede novom šefu stručnog štaba, kako u nacionalnom prvenstvu, tako i u Evropi – rekao je Milinković za klupski sajt.

Zahvalio se predsedniku, potpredsednicima, generalnom direktoru, navijačima i svima kojima su crno-bele boje u srcu…

– Nismo krenuli kako smo želeli u domaćem prvenstvu, dešavaju se stvari koje nekada ni sami ne razumemo, ali se nadam da će sreća ponovo biti na našoj strani i da ćemo razliku u bodovima nadoknaditi u nastavku prvenstva i plej-ofu. Zahvaljujem se svima koji su bili uz mene, stručnom štabu i našim momcima.

Milnković je podsetio da je još kao dete maštao da dođe u Humsku.

– Kada sam se marta 2015. godine vratio kući i preuzeo momke koji na svom dresu imaju grb, koji je ponos svih nas koji smo odrasli uz ovaj klub, znao sam da je ispred mene najveći izazov, najteži posao, ali ostvarenje mog sna, vratiti trofej na šampionske police i ući u Ligu šampiona ili Evrope.

U saopštenju bivšeg trenera ističe se da se od prvog dana, zajedno sa saradnicima i igračima, trudio za svaki bod i pomogao klubu da u teškim trenucima inkasira sedam miliona evra.

– U Partizanu nema predaha. Pobeda se podrazumeva i novi ciljevi se postavljaju. Ono što su mnogi mislili da je nemoguće, mi smo ostvarili, direktan plasman u Ligu Evrope. Adrenalin, radost, tuga i samo jedna misao uvek su nas vodili napred, a to je – da se za Partizan „gine“ i da Evropa šampiona nikada nije daleko.

Za Partizan se ne navija, već voli.

– Pobedili smo velike ekipe, uspeli da se izborimo za prvo mesto u grupi Lige Evrope i ostanemo na plus šest. Izvojevali smo pobedu nad Steauom, prvi put pobedili klub iz Bundeslige u Nemačkoj i tako spremni i podignute glave čekamo Atletiko Bilbao. Kažem, čekamo, jer iako ja više nisam na klupi Partizana, svakim danom, svake sekunde i svakim treptajem stajaću uz svoj klub i radovati se njegovom uspehu – zaključio je Milinković.

Crno-bele u nedelju očekuje suel sa Javorom, pročitajte očekivanja iz suprotnog tabora. Infornišite se kako, kada i gde možete kupiti karte za LE.

0
0

5 Komentara

  1. kad je napustio Spartak iz Subotice izjavio je da nece voditi drug klub u Srbiji!Kad je vodio Vosu povukao je ekipu protiv partizana!Sad ide na jug,a kao igrac je bio na probi u zvezdi.Naravno,nije prosao,pa je kao zvezdin opusak otisao na armijski pasnjak.Kizo,idi na jug!Uklapas se definitivno!

    0
    0
    Odgovori
  2. Alo ganac nis sta ces ti na nasim vestima. Ali dobro je sto iz iskustva znas kako se uzimaju bodovi u srbiji medjutim neznas i neces nikada znati kako se to radi u evropi sem ako nepratis tekme Partizana. I nemoj mi samo reci kako si ti ustvari grobar jer ces se samo izblamirati

    0
    0
    Odgovori
    • Pu,pu,pu,daleko bilo da sam grobar,takvu sramotu ne bih preziveo…pre bih se ubio ,nego da navijam za najvecu sremotu Srbije.Znam iz iskustva,kako se osvaja titula prvaka Evrope jer sam tada skakao do neba,sto ti nikad neces moci,makar ziveo 500 godina a poznato mi je i kako ste vi osvajali i bodove i titule,kako sa svojim burazerskim klubovima,tako i sa kupljenim sudijama.Vrlo slicno ste vec poceli,protiv Vozdovca i Cukarickog.I jos,ovo,grobarcicu,ovo nisu vase vesti,vec su vesti HOTSPORTA,gde svako moze da cita i komentarise.Ako imate neki svoj debilski portal i sajt sa imenom vaseg kluba a naseg komsije malog,idi i tu komentarisi a ja ni u ludilu tu necu uci da bih citao gluposti.

      0
      0
      Odgovori
  3. Ne slihtaj se vise,sad nema potrebe…ti ce odes na jug.Mozda na prvu tekmu da privuces medijsku paznju a na jug nisi bio garant u zadnjih 20 godina.Bolji si i iskusniji trener od Drulovica ali nema se kvalitet medju igracima.Sad ce biti obrnuta situacija,uprava ce da sredjuje utakmice u domacem prvenstvu,kupovace bodove i sudije,to je neminovano ali zato ce u Evropi sve utakmice izgubiti do kraja.

    0
    0
    Odgovori
  4. Hvala ti Kizo za sve sto si uradio do sad.Pravi GROBARI nikad ne vredjaju svoje igrace. Ziveo PARTIZAN. za sve se navija PARTIZAN se voli.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter