3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVO DRULOVIĆEVO POJAČANJE: Partizanov ‘dželat’ dolazi u Humsku!

Objavljeno: 15.10.15 u 21:47

Partizan je danas dobio novog trenera, a on je odmah izrazio želju za pojačanjima, među kojima je makedonski fudbaler koga dobro poznaje.

Ljubinko Drulović u Partizan dolazi posle angažmana na mestu selektora fudbalske reprezentacije Makedonije gde je imao priliku da sarađuje sa Stefanom Aškovskim.

Mladi fudbaler je nekada bio u Humskoj, prošao je crno-belu školu fudbala, a onda je kao ‘višak’ poslat na ‘kaljenje’ u Novi Pazar’.

Tamo ove sezone igra sjajno, a to je na svojoj koži najbolje osetio upravo Partizan kada je sa dva gola i iznuđenim jedanaestercom Stefan Aškovski ‘kumovao’ pobedi Novog Pazara nad ‘parnim valjkom’.

I upravo njega novi trener Partizana Ljubinko Drulović želi da vidi ponovo u crno-belom dresu kao prvo pojačanje po dolasku na klupu, prenosi ‘MozzartSport’.

Levi bek ima važeći ugovor sa Partizanom i njegov povratak u šampionsko jato bi trebao da se očekuje u zimskom prelaznom roku.

Evo šta je još najavio Partizanov predsednik Zoran Popović.

0
0

3 Komentara

  1. Smatram da nam ne treba jos jedan levi bek. Treba nam centralni bek (stoper), po mogucstvu dva. I treba nam pravi napadac, a ne Bozinov, ispusena mustikla i otpadak.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da budem iskren nije se ocekivalo da ce se pobedjivati u LE, za sada su nam dve pobede donele 600 000 eura sto je vise nego dovoljno novca za 6 trenerskih sezonskih plata kakve su Milinkovic i Nikolic imali! A koliko znam Milinkovic je sporazumno raskinuo ugovor a i da nije zaradio je vise novca u LE ove sezone nego sto neki klubovi u Srbiji zarade kroz transfere u vise sezona. O milionima od ulaska necu ni da pricam! Partizane ULAZI!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Tako je, morace da stedi na pojacanjima, posto ce pored njega fkp placati jos 2 trenera ( Nikolica i Milonkovica ) posto su odbili sporazumni raskid ugovora …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter