1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POPOVIĆ I GOŠIĆ: Uslovi su bili nemogući!

Objavljeno: 15.10.15 u 22:37

U 13. kolu Superlige Srbije Čukarički je večeras na svom stadionu pobedio Jagodinu sa 2:0 (0:0).

U 63. minutu autogol je postigao Aleksandar Filipović, dok je Nikola Janković bio strelac drugog pogotka Čukaričkog u 69. minutu posle asistencije Dragoljuba Srnića. Trener gostujućeg tabora Miljojko Gošić žalio je za propuštenim prilikama.

– Hteli smo da igramo ovu utakmicu, da se isprsimo. Iznenadilo nas je vreme, nismo to očekivali. Naravno, podjednake su bile okolnosti za obe ekipe. Međutim, jedan tim je znao da iskoristi prednosti ovog vremena, drugi nije, odnosno moj tim u prvom poluvremenu. Uslovi su bili ekstremni. Imali smo tu stativu, gde nam je nedostajala sreća

– U drugom poluvremenu smo znali šta nas očekuje i bilo je pitanje da li imamo fizičku sposobnost da izdržimo, da se ne uvučemo unutra i da ne dozvolimo da nam ekipa Čukaričkog priđe sa prekidima i šutevima. Videli ste epilog svega. U velikom pritisku primili smo autogol. Čukarički je u drugom poluvremenu radio sve što mi nismo u prvom. Konačan rezultat je pokazatelj svega. Hteli smo da nešto promenimo određenim reakcijama, ali je tim Čukaričkog rutinski priveo utakmicu kraju – konstatovao je Miljojko Gošić, trener Jagodine.

Njegov kolega sa klupe Čukaričkog, sa razlogom, imao je više razloga za zadovoljstvo.

– Uslovi su bili takvi da je svih 11 igrača moralo da bude borbeno od početka do kraja. Znali smo da Jagodina nije ekipa iz prva dva, tri kola kada je imala nekih problema. To je sada jedan ozbiljan tim, fizički vrlo stabilan. Nemam nameru da pričam o taktici, hoću da pohvalim igrače, jer su svih ovih deset dana, od mog dolaska do večeras, pokazali jako dobar karakter, da su pravi profesionalci i da iz svih situacija izlaze vrlo korektno. Krenuli smo prvo poluvreme protiv vetra, drugo poluvreme smo znali da će biti verovatno ovako. Izuzetno sam zadovoljan rezultatom – izjavio je Zoran Popović i dodao:

– Poslednja izmena je bilo Mehmedović. To nije bila kurtoazna izmena. Rekao sam mu „sad ulaziš i sad si deo prvog tima“. Još jednom hvala Jagodini na fer igri. Nas u nedelju čeka Novi Pazar i moramo da budemo maksimalno spremni za taj meč – rekao je šef stručnog štaba Čukaričkog Zoran Popović, kome je ovo bila debitantska utakmica na klupi ekipe sa Banovog brda.

0
0

1 Komentara

  1. Jagodina ako ne namesti utakmicu nikoga ne moze da pobedi , sto se i videlo.
    Dtugo zasto niko ne reaguje na namestaljke u utakmicama Radnicki-Spartak i Ofk-Rad?! Svi znaju da se igralo 3 za 3

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter