2
Domaći fudbal

Foto: Starsport

MAJKA GORANA GOGIĆA: Ne pada nam na pamet da tužimo klub koji je naš sin toliko voleo!

Objavljeno: 14.10.15 u 10:48

Povodom natpisa pojedinih medija o dugovanjima Crvene zvezde prema bivšim igračima, među kojima su istakli i pokojnog Gorana Gogića, prvo se oglasio klub, a sada i majka nastradalog fudbalera.

Zvezda je Goranu ostala dužna 50 hiljada evra, a zbog komplikovane sudske procedure dogovorena rata nija uplaćena, što je uprava rveno-belih obrazložila u sopštenju. Povodom te situacije oglasila se i majka pokojnog Gorana Gogića.

– Mi nismo zvali i pitali kada će uplata, znajući da je Zvezda bila fer prema nama i da će svoje obaveze ispuniti kako nalaže zakonski redosled. Ne pada nam na pamet da tužimo klub znajući, koliko je naš sin voleo crveno-bele boje. Oglasila sam se zarad istine, a ne bežimo od obaveza da pola novca pripadne Goranovoj supruzi sa kojom se venčao u Kini – rekla je majka Milanka.

Ona je zamolila medije da ih ne mešaju u te priče jer je neukusno.

– Neka nas izbace iz tih priča. Mi ništa ne potražujemo i nama niko ne može da plati gubitak sina i patnju – poručila je Milanka Gogić za Sport.

0
0

2 Komentara

  1. Svaka čast ženi A ovima iz naše uprave želim da što pre nadju pare da isplate sve dugove prvenstveno ovakvim ljudima koji su mogli da nam sahrane klub A nisu….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter